hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Diyarbakır'daki kütüphaneler kapılarını açtı

    Diyarbakırdaki kütüphaneler kapılarını açtı
    expand

    Diyarbakır'daki kütüphaneler kapılarını açtı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- KORONAVİRÜS tedbirleri nedeniyle bir süre kapalı tutulan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki kütüphaneler, normalleşme sürecinin ardından kapılarına açtı. 
    Koronavirüs salgınını yayılmasını önlemek amacıyla Mart ayı itibariyle faaliyetlerine ara veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'na bağlı olan kütüphaneler açıklanan normalleşme takvimiyle birlikte yeniden faaliyetlerine başladı. Gençler başta olmak üzere vatandaşların yoğun şekilde ilgi gösterdiği Millet Kıraathanesi, Kardeşlik Parkı Kitap Kahve, Kent Meydanı Kitap Kahve, Tema Parkı Kitap Kahve, Mehmet Uzun ile Kültür ve Kongre Merkezi içinde yer alan kütüphaneler Pazartesi saat 08.00 itibariyle yeniden hizmette girdi.
    Koronavirüs tedbirleri nedeniyle girişlerde ateş ölçümleri yapılırken, ders çalışmak ve kitap okumak için yoğun şekilde kullanılan kütüphaneler hijyen açısından sürekli havalandırılıyor ve oturma düzeni arada 1,5 metre mesafe olacak şekilde yeniden dizayn edildi. 

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow