hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenişehir Belediyesi'nden amatör spor kulüplerine malzeme desteği

    Yenişehir Belediyesinden amatör spor kulüplerine malzeme desteği
    expand

    Yenişehir Belediyesi'nden amatör spor kulüplerine malzeme desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serhat ÖZDEMİR/DİYARBAKIR,(DHA)-DİYARBAKIR'ın Yenişehir İlçe Belediyesi amatör spor kulüplerine ihtiyaçları olan spor malzemeleri ile 50 bin TL nakit desteğinde bulundu.

    Yenişehir Belediyesi ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu. Belediyenin toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğie, İlçe Kaymakamı ve Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci, Seyrantepe Gençlik Spor, Fiskaya Gençlik Spor Kulübü ve Ertaş Spor Kulübü yöneticileri ile çok sayıda sporcu katıldı. Malzeme yardımı öncesi açıklamalarda bulunan Kaymakam Beşikci, amatör spor kulüplerinin önemli bir kamu görevi yürüttüğünü belirterek, "Diyarbakırlı kardeşlerimizin profesyonel spor hayatına adım atacağı ilk mecra olan amatör spor kulüplerini her zaman destekleyeceğiz ” dedi.

    'DİYARBAKIR'A 5 SPOR TESİSİ DAHA KAZANDIRACAĞIZ'

    Kaymakam Murat Beşikci, 5 spor tesisi yapacaklarını ifade ederek, “Belediye olarak hem sportif faaliyetlerimizle hem de kültür ve sanat faaliyetlerimizle geçmişin acısını çıkarırcasına büyük bir ivmeyle start verdik. Bu kapsamda da bugün belediye olarak gerçekleştirdiğimiz bir destek kampanyasını daha başlattık. İnşallah spor kulüplerimizden, amatör spor kulüplerimizden olumlu geri dönüşleri aldıkça bizler destek olup sizlerden de başarıyı gördükçe bu desteklerimizi arttırarak devam edeceğiz. Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü olarak da Diyarbakırlı kardeşlerimize amatör spor dallarında desteklemeye devam edeceğiz. Profesyonel spor hayatının yeşerdiği, özellikle Diyarbakırlı kardeşlerimizin profesyonel spor hayatına adım atacağı ilk mecra amatör spor kulüpleri. Sizler de yapmış olduğunuz faaliyetler nedeniyle aslında çok önemli bir kamu görevini icra etmiş oluyorsunuz. Diyarbakırlı gençlerimize sahip çıkıyorsunuz, gençlerimizin gelişimine katkı sunuyorsunuz ama bir yandan da gerçekten amatör bir kulüp olarak ayakta kalmak buradaki giderleri sübvanse edebilmek sizlere açısından oldukça zor bunun da farkındayız. Bu zorluğu aşabilmeniz adına bizim için ilk destek paketimiz bugün inşallah dediğim gibi olumlu geri dönüşleri de gördükçe bütçe imkanlarımız ölçüsünde amatör spor kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow