hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne kazandırılan 21 araç hizmete alındı

    Edirne Emniyet Müdürlüğüne kazandırılan 21 araç hizmete alındı
    expand

    Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne kazandırılan 21 araç hizmete alındı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olgay GÜLER / EDİRNE, (DHA)- EDİRNE'de iş dünyası ve meslek odalarıyla yapılan işbirliği kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine kazandırılan 21 araç, törenle hizmete alındı.  Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, hizmete alınan araçların Edirne'nin asayişine, gerek merkez ve gerekse ilçelerde ciddi anlamda katkı sağlayacağını dile getirdi.

    Edirne Valiliği'nin Keşan, Uzunköprü ve İpsala kaymakamlıklarının desteğiyle başlattığı kampanya kapsamında, merkez ve ilçelerdeki iş dünyası ve meslek odalarının yardımlarıyla Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'ne 21 hizmet aracı kazandırıldı. Araçlar, İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda yapılan törenle hizmete alındı. Törene, Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, kaymakamlar, iş dünyası temsilcileri ve emniyet personeli katıldı.

    'BU ARAÇLARLA DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ'

    Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, araçların emniyet müdürlüğüne kazandırılması için yapılan kampanyanın polis-vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerinden birisi olduğunu söyledi. Alçalar, "Emniyet müdürlüğümüze yapılan bu destek her veçhesiyle Edirne halkımıza geri dönüşü olacak bir hizmettir. İl Emniyet Müdürlüğümüz bünyesine kazandırılarak halkımızın hizmetine sunulan yeni araçlarla daha da güçlenerek, sokaklarımızdaki devriye hizmetleri ve dolayısıyla sokaklardaki personel sayımız da artacak. Kentimizin huzuru, halkımızın güvenliği, kamu düzeninin devamı için yürüttüğümüz çalışmalarda sahada gözlemlenebilir ölçüde performans artışı sağlayabileceğiz" dedi.

    'EDİRNE'NİN ASAYİŞİNE CİDDİ KATKI SAĞLAYACAK'

    Vali Hüseyin Kürşat Kırbıyık da, Edirne'nin asayiş anlamında bir çok etkeni barındıran önemli bir il olduğunu ifade etti. Asayişin ve kamu düzeninin sağlanmasında personel ve araç gücünün önemine değinen Kırbıyık, yardımlarından dolayı iş dünyasına teşekkür etti. Kırbıyık, "Bize çok fazla yük oluşturmadan, her üç ilçemizde de beklentimizin de üstünde bir katkı sağlandı. 21 araç tedarik edildi. Burada kendi imkanlarıyla Polis Güçlendirme Vakfı'nın da avantajıyla bizim için büyük fırsat oldu. Bu 21 araç Edirne'nin asayişine, gerek merkezde gerekse ilçelerde ciddi katkı sağlayacak. Bu adıma katkı sunan her bir iş insanımıza, meslek odamıza, kaymakamımıza, belediyemize çok teşekkür ediyorum. Bu birliktelik bize gelecek açısından iyi bir özgüven kazandırıyor" diye konuştu.

    Konuşmaların ardından, araçların temininde katkı sağlayan iş dünyası temsilcilerine plaket ve teşekkür belgeleri verildi. Yeni hizmet araçlarının anahtarları, emniyet müdürlüğü bahçesinde yapılan duanın ardından personele teslim edildi.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow