hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Keşan'da okullarda İstiklal Marşı okundu

    Keşanda okullarda İstiklal Marşı okundu
    expand

    Keşan'da okullarda İstiklal Marşı okundu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)- Edirne'nin Keşan ilçesinde tüm okulların bahçesinde bayrak töreni yapılarak, İstiklal Marşı okundu. 


    Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz da, okul idarecileri ve öğretmenlerle birlikte Ahmet Yenice Ortaokulu'nda düzenlenen törene katıldı. Törende, saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu ve Türk bayrağı göndere çekildi. Öte yandan TRT EBA'da da ilkokul, ortaokul, lise kanallarında saat 10.00'da İstiklal Marşı yayımlandı. Hem öğrenciler hem de veliler evlerinde İstiklal Marşı'nı söyledi. 

    Belediye Başkanı Helvacıoğlu, "Kurallara uyarak salgını sona erdirecek, okullarımızda yine eğitim öğretime devam edeceğiz. İstiklal Marşımızı, salgın koşulları nedeniyle öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle bir süredir yan yana okuyamıyorduk. Milli Eğitim Bakanlığımızın öncülüğünde öğrencilerimiz ve ailelerimiz evlerinde, bizler de şehir yöneticileri ve okul idarecileri olarak okullarımızda İstiklal Marşımızı söyledik" dedi. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow