hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trakya Cup Voleybol Turnuvası sona erdi

    Trakya Cup Voleybol Turnuvası sona erdi
    expand

    Trakya Cup Voleybol Turnuvası sona erdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne), (DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde, belediye, Keşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Keşan DOÇEK organizasyonunda gerçekleştirilen Trakya Cup Voleybol Turnuvası sona erdi.

    Keşan Atatürk Stadı Spor Salonu’nda oynanan final maçı sonunda şampiyon Malkaraspor oldu.

    24 Nisan 2023 Pazartesi günü başlayan turnuvaya, Keşan DOÇEK, Süleymanpaşa Belediyespor, Velişmeşe-Velbis, Malkaraspor, Enez Belediyespor ve Şarköy Doğa Sporları Kulübü turnuvaya katıldı.

    Yaşanan kıyasa mücadele sonunda Malkaraspor- Şarköy Doğa Sporları Kulübü finale yükselirken, Keşan DOÇEK-Süleymanpaşa Belediyespor takımları ise üçüncülük için mücadele etti.

    Oynanan 3’üncülük ve final müsabakalarını, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güler, DOÇEK Başkanı Hakan Eşme ve çok sayıda sporsever izledi.

    Süleymanpaşa Belediyespor Oyuncusu Serranur Ösüm, turnuvanın düzenlenmesine katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, “Burada Süleymanpaşa Belediyesi’ni temsil etmekteyiz. Ama aynı zamanda bir kulübün alt yapısında antrenör yapmaktayız. Öğrencilerimizi buraya getirerek turnuvanın içerisinde bulunmaktan çok mutluyuz. Gayet de güzel bir turnuva oldu” dedi.

    Keşan DOÇEK oyuncusu Kadir Mutaf ise Keşan’da ve bölgede uzun zamandan beri böyle bir voleybol turnuvasına ihtiyaç olduğunu belirterek, “Keşan Belediyesi, Keşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Keşan DOÇEK işbirliğinde böyle bir turnuva düzenlendi. Turnuvadan güzel bir sonuç aldığımızı düşünüyorum. Umarım bu turnuvanın devamı gelir. Keşan’da inşallah yeniden bir voleybol hareketliliği başlar.  Başta Keşan Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu ve Keşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Vedat Çimen olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

    Süleymanpaşa Belediyespor Teknik Direktörü Zafer Soykırlı ise turnuva ile ilgili “Spor bildiğimiz üzere barış, dostluk ve kardeşlik anlamını taşıyor. Böyle güzel bir organizasyon düzenlenmesi dolayısıyla en başta Keşan Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu’na, Hakan Başkanımıza, emeği geçenlere, hakemlerimize, katılan takımlarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel bir etkinlik olmuş ve devamını bekliyoruz. Bu turnuvanın kazanını tüm takımlar. Ciddi bir emek verildi” ifadelerini kullandı.

    Çok iyi bir turnuvanın geride kaldığını dile getiren Hakan Eşme, “Bölgesel bir turnuva organize ettik. Çok güzel, heyecanlı maçlar oldu. Ciddi bir ilgi söz konusu oldu. Aynı zamanda turnuvada sporun dostluk ve centilmenlik olduğunu gösterdik. Çok keyif aldık. Gelen geri dönüşler olumlu oldu. Daha geniş kapsamlı olarak turnuvanın devamını getirmek istiyoruz. Bu turnuvanın düzenlenmesinde Keşan Belediyesi ve Keşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün de destekleri çok büyük. Güzel bir turnuva izledik. Verilen destek için herkese teşekkür ederiz” dedi.

    Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güler ise turnuvanın düzenlenmesine katkı sunan herkese teşekkür ederken, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti.

    Trakya Cup Voleybol Turnuvası’nda sona gelindiğini belirten Mustafa Helvacıoğlu, “Turnuvada ciddi bir heyecan oluştu. Görüyoruz ki Keşan’da spor ve sanata olan ilgiyi ortaya çıkardık. Keşan’ın enerjisi var, potansiyel var. Çok mutluyuz, spor ve kültür anlamında alt yapıyı geliştirdik. Trakya Cup Turnuvası’nda da Keşan DOÇEK, Süleymanpaşa Belediyespor, Velişmeşe-Velbis, Malkaraspor, Enez Belediyespor ve Şarköy Doğa Sporları Kulübü kıyasıya yarıştı. Büyük bir heyecan var turnuvada. Uzun zamandan beri voleybolda turnuva yapılmamış. Futbol, basketbol, atletizm anlamında ciddi organizasyonlar yapılıyor. Her türlü spora altyapımız hazır. Gençlerimiz için daha çok etkinlikler yapmaya hazırız. Spora, spor altyapılarına yaptığımız yatırımların boş olmadığını gördük. Bağdaştırıcı, birleştirici, dayanışma ruhu olan en önemli etkinlikler spor çerçevesi içerisinde oluyor. Katılan tüm takımlarımıza teşekkür ederiz. Hakan Eşme ve turnuvanın düzenlemesinde emeği olan herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

    Malkaraspor- Şarköy Doğa Sporları Kulübü arasında oynanan final ve Keşan DOÇEK-Süleymanpaşa Belediyespor arasında oynanan 3’üncülük maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Müsabakalar sonunda turnuvanın şampiyonu Malkaraspor olurken, Şarköy Doğa Sporları Kulübü 2’nci, Süleymanpaşa Belediyespor 3’üncü, Keşan DOÇEK ise 4’üncü oldu. Turnuvada ilk 4’e giren takımlara kupa ve madalya takdim edildi. (DHA)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow