hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trakya Üniversitesi uygulama otelinin tadilatı yapılacak

    Trakya Üniversitesi uygulama otelinin tadilatı yapılacak
    expand

    Trakya Üniversitesi uygulama otelinin tadilatı yapılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-TRAKYA Üniversitesi ile Trakya Kalkınma Ajansı arasında ‘Konaklama tesislerinde ve sağlık turizminde hizmet sunum kalitesinin artırılması’ projesinin imza töreni gerçekleştirildi.

    Projenin uygulama sözleşmesi Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından imzalandı. İmza töreninde, Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve SKS Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen de yer aldı.

    Trakya Üniversitesi tarafından sunulan ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından 2023 Yılı Turizmin Geliştirilmesi ve Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan ‘Konaklama tesislerinde ve sağlık turizminde hizmet sunum kalitesinin artırılması’ başlıklı projenin sözleşmesi imzalandı. Trakya Üniversitesi ile Trakya Kalkınma Ajansı arasında turizm alanında iş birliğine yönelik olarak yapılan protokolle Trakya Üniversitesi uygulama otelinin tadilatının gerçekleştirilmesi ve otelin makine ve ekipmanlarının yenilenmesi hedefleniyor. İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, protokolün hayırlı olması temennisinde bulunarak, Trakya Kalkınma Ajansı’na ve Genel Sekreteri Mahmut Şahin’e verdikleri destek için teşekkür etti. Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin de bölgenin gelişmesi ve kalkınması için önem arz eden konularda kurumlara destek olmaya devam ettiklerini belirterek, projenin hayırlı olmasını diledi. (DHA)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow