hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uzunköprü terminalinin inşasına başlandı

    Uzunköprü terminalinin inşasına başlandı
    expand

    Uzunköprü terminalinin inşasına başlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UZUNKÖPRÜ(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Uzunköprü ilçesinde şehirler arası otobüs terminalinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

    Uzunköprü Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin temel atma törenine CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ve vatandaşlar katıldı.

    Belediye Başkanı Becan, Uzunköprü için milat niteliğinde bir gün yaşadıklarını belirterek, “Siz değerli ailem Uzunköprüm’e verdiğimiz bir sözü daha yerine getirebilmekten dolayı çok mutluyum. Temelini attığımız yeni terminal projesi aslında bizim için projeler bütünün bir parçasıdır. Bu projeler bütünü ise pazar yeri, terminal ve belediyemize ait hotelin içinde bulunduğu konum itibariyle ilçemizin en güzel yerlerinden biri olan elli dönümlük belediyemiz arazisinde hayata geçirmek istediğimiz projelerin toplamıdır. İlk olarak, Çiftlikköy yolunun yapılacağı bilgisini aldıktan sonra Uzunköprü Belediyesi Köy Terminali’ni inşa ettik. Bu sayede köy minibüslerini belli bir düzen dahilinde yeni yerine taşıdık. Bunu yaparken de tek amacımız Uzunköprü esnafını korumaktı. Böylelikle Meriç civarından ve köylerimizden gelen vatandaşlarımız ilçe merkezinden kopmadan, Uzunköprü’müzde rahatlıkla alışveriş yapabiliyorlar” dedi.

    Özlem Becan, pazar yeri ve Hürriyet Meydanı projelerini hayata geçirmek için de çalışmalarımızın hızla devam ettiğini söyledi. Konuşmanın ardından yeni terminalin temeli atıldı.  

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow