hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    LGS'de başarılı olan 12 öğrenciye laptop verildi

    LGSde başarılı olan 12 öğrenciye laptop verildi
    expand

    LGS'de başarılı olan 12 öğrenciye laptop verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nursel ŞENGEZER/KARAKOÇAN, (Elazığ), (DHA)-Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde 2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılında Liselere Geçiş Sınavında  (LGS ) başarılı olan ve Fen Liselerine yerleşen 12 öğrenciye Karakoçan Belediye Başkanı tarafından laptop bilgisayar hediye verildi.

    Karakoçan Belediye konferans salonunda yapılan törene, Karakoçan Kaymakamı Abdullah Şahin, Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, Jandarma Birlik Komutanı Kıdemli Binbaşı Sadık Tatar,  İlçe Emniyet Müdürü Özcan Kabaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Kaya, öğrenciler velileri katıldı. Belediye Başkanı Akbaba, "Geçen yıl Karakoçan’da 21 öğrenci Fen liselerine yerleşmişti. Bu yıl bu sayı yarıya inmesine rağmen yine de Elazığ’ın ilçelerinde en çok Fen liselerine öğrenci gönderen ilçe olduk" dedi.

    Karakoçan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Kaya, eğitimdeki başarıyı arttırmak için çaba gösterdiklerini belirterek, "Önümüzde yıllarda başarılı öğrenci sayımızı ikiye katlamayı hedefliyoruz. Bu başarının artması için siz velilerin büyük desteğine ihtiyaç vardır. Okumak, okuduğunu anlamak sizi başarıya götürür" dedi.

    Karakoçan Kaymakamı Abdullah Şahin, öğrencileri tebrik ederek, laptoplarını prokoldeki davetlilerle birlikte verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow