hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çaldığı montun parasını ödedi, serbest bırakıldı

    Çaldığı montun parasını ödedi, serbest bırakıldı
    expand

    Çaldığı montun parasını ödedi, serbest bırakıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oktay POLAT / ERZURUM, (DHA)- ERZURUM'da bir iş merkezinin bodrum katındaki giyim mağazasına iki arkadaşı ile müşteri gibi giren M. K. üzerinde deneyip beğendiği montu koltuğunun altına koyup pencereden atlayarak kaçtı. Şikayet üzerine Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan M. K., montun parası 2 bin TL'yi ödeyip, işyeri sahibinin de şikayetçi olmaması üzerine Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakıldı.
        Hırsızlık, merkez Yakutiye ilçesinin 50'nci Yıl Caddesi'ndeki bir iş merkezinin bodrum katındaki giyim mağazasında yaşandı. İki arkadaşı ile mağazaya müşteri gibi giren M.K., üzerinde deneyip beğendiği montu koltuğunun altına koydu. Arkadaşları mağazanın kapqısından çıkıp giderken M. K., mağazının sokağa açılan pencereden antalayarak kaçtı. O sırada başka bir müşteriyle ilgilenen mağaza çalışanı Osman Nazari (37) iş yerine 3 kişi giren arkadaşların iki kişi ayrılmasından şüphelenerek peşlerinden koştu. Şahıslara yetişemeyen Nazari, güvenlik kamerası görüntülerini izlediğinde bir kişinin montu çalarak kaçtığını gördü.
        İhbar üzerine mağazaya gelen Hırsızlık Masası ekipleri, kamera görüntülerinden yola çıkarak zanlıyı kısa sürede yakaladı. Pişman olduğunu söyleyen ve montun parası olan 2 bin TL'yi ödeyen M.K. daha önce suç kaydı bulunmadığı ve mağaza sahibinin şikayetinden vazgeçmesi üzerinein Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.(DHA) 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow