hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fadıloğlu: Birlikte yönetecek, birlikte başaracağız

    Fadıloğlu: Birlikte yönetecek, birlikte başaracağız
    expand

    Fadıloğlu: Birlikte yönetecek, birlikte başaracağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GAZİANTEP, (DHA)- ŞEHİTKAMİL Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ziyaretlerimizde; birliğin, beraberliğin, dayanışmanın en güzel anlarını yaşıyoruz. İlçemizi halkımızla birlikte yöneteceğiz, birlikte başaracağız” dedi.
    Halkın derdine ortak olan ve sorunların çözümü noktasında çalışan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gündüz saatlerinde esnaf, akşam saatlerinde ise mahalle ziyaretleri yapmaya devam ediyor. Güne fabrika işçilerini ziyaret ederek başlayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra Çetin Emeç ve Lefkoşe Caddesi üzerinde çalışan esnafı ziyaret etti. Akşam saatlerinde Değirmiçem, Emek ve Özgürlük Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, ziyaret ettiği tüm noktalarda karşılaştığı çocuklar ve kadınlarla yakından ilgilendi.

    GÜNÜ KURTARMAK ADINA SİYASET YAPMADIK
    Millete hizmet yolunda hız kesmeden çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şunları söyledi:
    “Şükürler olsun ki doğduğum, büyüdüğüm topraklarda hizmet etme şansı buldum. Ekip arkadaşlarımla birlikte yaptığımız işin vebalini bilerek gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Bugüne kadar bile bile hata yapmamaya gayret gösterdik. Tamamen adalet ilkesinden şaşmadan teraziyi hassas, dengeli şekilde kullanmak adına elimizden gelen gayreti gösterdik. Biz; milletimize efendi değil, hizmetkar olmak için çalışıyoruz. Daha yapılacak çok işimiz var. ‘Memleket işi, gönül işidir’ dedik ve Gaziantep’imizin her bir yanına birçok eser kazandırdık. Ulaşımdan altyapıya, kentsel dönüşümden yeşil alana, kültür-sanattan spora kadar her alanda şehrimizi geliştirmenin ve bu şehirde yaşayanların huzur ve mutluluğunu artırmanın gayretinde olduk. Şükürler olsun ki söz verdiğimiz her işi yaptık, yapamayacağımız hiçbir işin de sözünü vermedik. Günü kurtarmak adına siyaset yapmadık. Şunu çok iyi biliyoruz ki çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras, şehrimize kazandırdığımız eserlerdir. Şehitkamil olarak biz çok büyük bir aileyiz. Amacımız; aile üyelerimizin daha iyi yaşayacağı bir Şehitkamil, daha iyi yaşayacağı bir Gaziantep oluşturmaktır. Hedefimiz; vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmektir. Bizim en büyük gücümüz; birliğimiz, beraberliğimiz ve milletimizden aldığımız hayır dualarıdır. Halkımıza bize verdikleri çok büyük destek için gönülden teşekkür ediyorum.”

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow