hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğrenciler, yaşlıların eşyalarını tamir etti

    Öğrenciler, yaşlıların eşyalarını tamir etti
    expand

    Öğrenciler, yaşlıların eşyalarını tamir etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep),(DHA)-  GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde, Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri 'Hayata Dokun' sloganıyla yaşlı ve yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek bakım ve onarım işlerini yaptı.

    İslahiye Mesleki Eğitim Merkezi Elektrik, Elektronik Teknoloji ile Mobilya ve iç Mekan Teknoloji Bölümü alanında eğitim alan öğrencileri 'Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor' projesi kapsamında  'Hayata Dokun' sloganıyla yaşlı ve muhtaç vatandaşların evlerini öğretmenleriyle ziyaret etti. Evdeki  bakım ve onarım işlerini yapan öğrenciler ziyaret edilen evde bozuk çamaşır makinesini onarıp, elektrik tesisatlarını kontrol edip eksikler tamamlarken, mutfağa mermer tezgah, mutfak dolabı yaptılar.

    Okul Müdürü Ahmet İçtin,"Öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettiğimiz yaşlı ve muhtaç ailemizin hayatlarına dokunarak evlerinde çalışma yaparak onların yüzlerini güldürmeye çalıştık. Öğrencilerimiz bu çalışma ile aynı zamanda sahip oldukları milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi ile mesleki becerilerinin geliştirilmesi amaçladık"dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow