hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muhtarlardan, Fadıloğlu'na övgü

    Muhtarlardan, Fadıloğluna övgü
    expand

    Muhtarlardan, Fadıloğlu'na övgü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te, seçimler sonucu mazbatasını alan muhtarlar, Şehitkamil Belediye Başkanlığına seçilen Rıdvan Fadıloğlu ile çalışacak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Önceki dönemde görev yapan muhtarlar, Rıdvan Fadıloğlu ile çalışmaya devam etmenin memnuniyetini yaşadıklarını dile getirdiler.

    Şehitkamil'deki muhtarlar, gerçekleştirilen 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası mazbatalarını alarak göreve başladı. Mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini arttıracak hizmetleri belediye başkanı ile istişare eden ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili belediye başkanına bilgi veren muhtarlar, 5 yıllık görev süreleri boyunca halkın huzur, güven ve mutluluğu için çalışacaklar. Önceki dönemde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte mesai yapan muhtarlar, Başkan Fadıloğlu ile tekrar çalışmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. İlk defa seçilen muhtarlar ise Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte halka hizmet edecek olmanın heyecanını taşıdıklarını söyledi.
    5 yıl süresince Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile çalışacak olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Çamlıtepe Mahalle Muhtarı Mehmet Cemil Şahin, "Halkımızın teveccühü ile Şehitkamil Belediyemizin de verdiği hizmet desteğiyle güzel işler başardık. Başkanımız, mahallemizi sürekli ziyaret ediyor. Başkanımızla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Başkanımız ile 5 yıl daha çalışacak olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyorum. Her zaman Başkanımızın ve ekibinin yanında olacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

    Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından gerçekleştirilen hizmetlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Yaprak Mahallesi Muhtarı Cesur Kıvanç, “Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun bugüne kadar yaptığı hizmetlerden son derece memnunum. Özellikle temizlik konusunda, her ay mahallemize bir ekip gelmektedir. Bu konuda çok memnunuz. Her türlü ihtiyaçlarımızı Muhtarlık Masası ile çözebiliyoruz. Bu dönem içerisinde de Başkanımızla çalışacağım için çok sevinçliyim" diye konuştu.

    Burak Mahalle Muhtarı Hanifi Özkesen de Fadıloğlu ile bir dönem daha çalışacak olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow