hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam ve Belediye Başkanı çöp topladı

    Kaymakam ve Belediye Başkanı çöp topladı
    expand

    Kaymakam ve Belediye Başkanı çöp topladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Metin İLİKSOY/ NİZİP (Gaziantep), (DHA)- NİZİP Kaymakamlığı, Nizip Belediyesi ve Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Nizip’i Seviyorum, Çevremi Temiz Tutuyorum' kampanyasına destek veren Nizip Kaymakamı Kemal Şahin ve Belediye Başkanı Mehmet Sarı, cadde ve sokaklarda temizlik yaparak çöp topladı.

    Sabahın erken saatlerinde Cumhuriyet Meydanında başlayan kampanyaya destek vermek için alana gelen Kaymakam Kemal Şahin ve Belediye Başkanı Mehmet Sarı, daire amirleri, öğrenciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşların da katılımıyla ellerinde süpürge saksılarla çöp toplayarak temizlik yaptılar. Kaymakam Şahin ve Belediye Başkanı Mehmet Sarı, temizlik konusunda vatandaşların daha duyarlı olmasını isteyerek iş yerleri önlerinde biriken çöpleri topladılar.

    Nizip Millet Bahçesi’nde son bulan etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Başkan Sarı, "Bugün burada başlattığımız kampanya ile tüm dünyaya örnek olmamız gerekiyor. Bizler yerlerde çöpler görmediğimiz, daha temiz bir kentte yaşamayı arzuluyoruz bunun içinde herkesin katkı ve desteğini bekliyoruz. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

    Kaymakam Kemal Şahin ise, "Çevre temizliği için yapılan çalışmayla çok güzel ve olumlu sonuçlar elde edeceklerine inandıklarını söyleyerek Projede emeği geçen ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow