hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zeytinburnu Belediyesi Nurdağı’nda aşevi kurdu

    Zeytinburnu Belediyesi Nurdağı’nda aşevi kurdu
    expand

    Zeytinburnu Belediyesi Nurdağı’nda aşevi kurdu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GAZİANTEP, (DHA) – Zeytinburnu Belediyesi, Gaziantep Nurdağı’nda aşevi kurdu. Günde 10 bin depremzedeye sıcak yemek dağıtılan aşevine bölgede görevi başındayken mobil mutfak TIR’ında çıkan yangında hayatını kaybeden belediye görevlisi Mehmet Camlı’nın ismi verildi.

    Nurdağı Mehmet Camlı Aşevi’nin ilk yemek servisini ise Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy yaptı. İhtiyaçları karşılamak adına tüm imkanları seferber ettiklerini söyleyen Başkan Arısoy, “Bugün Mehmet Camlı Aşevi’nde ilk çorbamız kaynadı, yemeklerimiz pişti. Burayı 2 hafta gibi kısa bir sürede tamamladık. Nurdağı’ndaki büyüklerimiz, kardeşlerimiz için tencerelerimiz düzenli olarak kaynayacak. Bugünleri gördük hamdolsun, hep birlikte tekrar ayağa kalkacağız. Gücümüz yettiğince, bütün kalbimizle, kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

    “MESAİ ARKADAŞIMIZ MEHMET CAMLI’NIN İSMİ BURADA YAŞAYACAK”

    Başkan Arısoy, Nurdağı’ndaki aşevine Mehmet Camlı’nın ismini verdiklerini belirterek, “Depremin ilk saatlerinden itibaren bölgeye gönderdiğimiz ve burada çorba dağıtımı yapan mobil mutfak TIR’ında çıkan talihsiz bir yangında yaşamını yitiren deprem görev şehidimiz Mehmet Camlı arkadaşımızın ismini Nurdağı Mehmet Camlı Aşevi’nde yaşatacağız” diye konuştu.

    Aşevine gıda desteği için düzenli olarak Zeytinburnu’ndan TIR’ların kalktığını sözlerine ekleyen Arısoy, bu zorlu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm ilçe sakinlerine teşekkür etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow