hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şemdinli Belediyesi kışa hazır

    Şemdinli Belediyesi kışa hazır
    expand

    Şemdinli Belediyesi kışa hazır

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Azer DEMİR /ŞEMDİNLİ, (Hakkari),(DHA)-HAKKARİ'nin Şemdinli Belediyesi, kar yağışına karşı önlemlerini almaya başladı. Belediye, kentte karla mücadelde kullanılacak 10 aracı, bakımdan geçirdi. 


    Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı'nın talimatıyla, Belediye  kış önlemlerini almaya başlarken, karla mücadele çalışmalarının sorunsuz geçmesi için, karla mücadele çalışmalarında kullanılan iş makineleri bakım ve onarımdan geçirildi. Şemdinli Belediyesi  kış önlemlerini almaya başlarken, karla mücadele çalışmalarının sorunsuz geçmesi için, karla mücadele çalışmalarında kullanılan 10 iş makinelerini bakım ve onarımdan geçirdi.

    Belediye Başkan Saklı, kış mevsiminin çetin geçtiği ilçede belediye olarak önlem aldıklarını belirterek,"İlçemiz kış mevsiminin çetin geçtiği ve uzun sürdüğü bir coğrafyada olması nedeniyle bizler de kış hazırlıklarımızı tamamladık. İlçede karla mücadele çalışmalarında kullanacağımız iş makineleri ve diğer araçlarımızın eksikliklerini tamamlayıp, bakım ve onarımdan geçirdik. Belediye olarak kışa hazırız" dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow