hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şemdinli ve Derecik İlçesi'nde Bin 500 aileye gıda yardımı

    Şemdinli ve Derecik İlçesinde Bin 500 aileye gıda yardımı
    expand

    Şemdinli ve Derecik İlçesi'nde Bin 500 aileye gıda yardımı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ (Hakkari),(DHA) - HAKKARİ'de iş adamları Celal ve Sabri Özel, Şemdinli ve Derecik ilçesinde yaşayan dar gelirli Bin 500 aileye gıda yardımında bulundu.

    Şemdinlili iş adamları Celal ve Sabri Özel kardeşler, Şemdinli ve Derecik ilçelerinde yaşayan dar gelirli aileleri unutmadı. Her yıl Şemdinli ve Derecik ilçelerinde yaşayan dar gelirli ailelere yardımda bulunan Özel kardeşler, bu yıl da ilçe merkezleri ile köy ve mezralarda yaşayan dar gelirli bin 500 aileye gıda yardımında bulundu. İlçe kaymakamlıkları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın da destekleri ile tespit edilen dar gelirli ailelere Özel kardeşler tarafından gönderilen gıda kolileri, muhtarlar tarafından teslim alındı. 

    Özel kardeşlere teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Lokman Bilmez, "Özel kardeşler gerek eğitime, gerek sağlığa ve gerekse de dar gelirli ailelere destek sağlamaya önem veriyorlar. Ramazan aylarında dar gelirli ailelerimize ayrı yardımda bulunuyorlar. Dışarıda üniversite eğitimlerini sürdüren dar gelirli ailelerin çocuklarına burs yardımı yapıyorlar. Bugün de ilçemizde bin 500 aileye gıda yardımında bulundular. Muhtarlarımız ve ilçemiz adına hayırsever iş insanlarımız Celal Özel ve Sabri Özel'e ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow