hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şemdinli’de 'Deprem ve Doğal Afet Farkındalık İstişare Toplantısı" yapıldı

    Şemdinli’de Deprem ve Doğal Afet Farkındalık İstişare Toplantısı yapıldı
    expand

    Şemdinli’de 'Deprem ve Doğal Afet Farkındalık İstişare Toplantısı" yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Azer DEMİR/ŞEMDİNLİ (Hakkari)-(DHA)- HAKKARİ’nin Şemdinli İlçesi Belediye Başkanı Tahir Saklı başkanlığında, 'Deprem ve Doğal Afetler Farkındalık Toplantısı' gerçekleştirildi. 

    Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremin ardından, bilim insanlarının Hakkari ve ilçeleri için yaptığı uyarılarının ardından Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı başkanlığında 'Deprem ve Doğal Afetler Farkındalık Toplantısı'  yapıldı. Toplantıya, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Kızılay Şemdinli Şubesi Başkanı Mehmet Özer, Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin, Ziraat Odası Başkanı Cadır Beşer, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Abdulmetin Erden, Sabri Baran Özel Derneği Başkan Yardımcı Muharrem Alkan ve yöneticileri, avukatlar, mimar ve mühendisler ile muhtarlar katıldı.

    Yoğun katılımın sağlandığı toplantıda Başkan Saklı ve katılım sağlayan yöneticiler deprem ve doğal afet olayları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Toplantıya katılanlara teşekkür eden Başkan Saklı, toplantının verimli geçtiğini belirterek, "Bundan sonraki süreçlerde de buna benzer toplantılar gerçekleştireceğiz. İlçemizin geleceği adına hep beraber karar vereceğiz. Duyarlılık gösterip katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Toplantıda belediye ve bazı kurumların öncülüğünde ilçedeki yapı durumu ile ilgili çalışmaların başlatılacağı da belirtildi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow