hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muhtarlar kaynaşma yemeğinde buluştu

    Muhtarlar kaynaşma yemeğinde buluştu
    expand

    Muhtarlar kaynaşma yemeğinde buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Samim SELÇUK/ALTINÖZÜ,(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Altınözü ilçesinde 48 mahalle muhtarı, Altınözü Muhtarlar Derneği’nin organize ettiği tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.
    Altınözü’nde bir restaurantta düzenlenen etkinliğe Altınözü Muhtarlar Derneği Başkanı, Altınözü Ziraat Odası Başkanı ve Kıyıgören Muhtarı olan Sabahattin Bayır, Altınözü AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Dönmez ve muhtarlar katıldı.
    Toplantının açılış konuşmasını yapan Bayır, “Tanışma ve kaynaşma yemeğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Bu etkinliğin daha önce yapılması gerekiyordu. Ancak rahatsızlığım dolayısıyla geç kaldık. Aramızda birbirini tanımayan muhtarlarımız olabilir düşüncesiyle bu yemeği düzenledik. Hepinize katılımlarınızdan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğimizin her zaman olması gerekmektedir. Biz her bölgeden birer ikişer muhtarla birlikte bu birlik olursa her nereye gidersek gidelim istediğimiz hizmeti alır geliriz. Hem ilçe belediyemizde hem de büyükşehirde alamayacağımız hizmet yoktur. Yeter ki birlik içinde olalım” dedi. Bayır’ın konuşmasının ardından muhtarlar teker teker kendilerini diğer muhtarlara kısaca tanıttı. Tanışma ve kaynaşma yemeği hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

    FOTOĞRAFLI
     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow