hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belen'de Millet Bahçesi çalışmaları başladı

    Belende Millet Bahçesi çalışmaları başladı
    expand

    Belen'de Millet Bahçesi çalışmaları başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ufuk AKTUG/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- BELEN Belediye Başkanı İbrahim Gül, Millet Bahçesi projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Ankara’da yaptığı görüşmenin ardından çalışmalara başladıklarını söyledi.
    Yaklaşık 16 bin metre kare alan üzerine kurulacak olan Belen Millet Bahçesi yaşam alanı için çalışmaları yerinde inceleyen Başkan İbrahim Gül, en kısa sürede bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. Gül, içerisinde 6 adet ahşap pergule, 82 adet bank, 75 adet çöp kovası, 12 adet çardak, kafeterya, gömülü çay bahçesi, oturma alanlarının, çarşı kompleksinin, yapay havuzun, otopark ile birçok sosyal donatının bulunacağı ve toplam bitkisel alanın 9 bin 550 metrekare, genel toplam alanın ise 15 bin 500 metrekare olacağına dikkat çekerek şunları söyledi:
    "Bu alanın ilçemizin en güzel ve en nezih alanı olacağına gönülden inanıyorum. İlçe merkezimizde görüntü kirliliğine neden olan ve atıl vaziyette yıllardır yatırım bekleyen bu güzel alanın yapım aşamasında rabbim çalışmalarımızda bizlerin yar ve yardımcısı olsun. İnşallah bir an önce tamamlar vatandaşlarımızın hizmetine sunarız.”

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow