hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bolat: Şampiyonluk umudumuz devam ediyor

    Bolat: Şampiyonluk umudumuz devam ediyor
    expand

    Bolat: Şampiyonluk umudumuz devam ediyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- İSKENDERUNSPOR Kulüp Başkanı Hakan Bolat, devre arasında kamp döneminin iyi geçtiğini, bu süreçte 7 yeni oyuncuyu renklerine bağladıklarını söyledi.
    Ligin ikinci yarısı için yapılan yeni transferlerin, takıma önemli katkı vereceğine inandığını, maçları da Kırıkhan’da oynanacaklarının altını çizen İskenderunspor'da Kulüp Başkanı Hakan Bolat, "Şampiyonluk umutlarımızı yitirmedik. Geçen haftaki maç için gerçekten çok üzgünüz. 1-2 galip duruma geçtiğimiz, 3-4 fark olması gerekirken maç, çok şanssız şekilde 2-2 bitti. Çok üzüldüm, çünkü Balıkesir transfer yasağı olan bir kulüp, genç oyuncularla çıkmıştı o maça, yapacak bir şey yok. Bir puanla döndük, 3 puan alsaydık çok güzel olurdu, rakiplerimize iki puan yaklaşmış olacaktık. Bu sezon ilk defa gruptaki sıralamada dördüncülüğe düştük. Genelde kamp dönülerinde bu tür sıkıntılar oluyor. Maçtan sonra toparlanacağız” dedi.
    7 TRANSFER
    Sezon arası 7 yeni futbolcuyu transfer ettiklerine işaret eden turuncu mavili kulübün başkanı Bolat, "Bahadır, Bodrumspordan 1'nci Lig'de oynarken geldi, sol bek olarak Yasin Pehlivan Sakaryaspor'dan, önlibero olarak Artun’u Tarsus İdman Yurdun’dan, santrafor olarak Bertur’u aldık Sarıyer’den, Süleyan’ı aldık Bodrumspor'un sağ açığı. Çok iyi bir oyuncu ve benim geçen seneden beridir takip ettiğim Mert Efe Çölbey’i aldık.  Şefik’i aldık Hollanda’dan, stoper olarak 7 oyuncu aldık. Muhtemelen transferi kapattık. 8 Şubat'a kadar daha zaman var, transfer dönemi, belki bir eksiğimiz olursa bir oyuncu daha alabiliriz" diye konuştu.
    MAÇLAR KIRIKHAN'DA
    Sezonun ikinci yarı maçlarını Kırıkhan Stadı'nda oynayacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Bolat, şunları söyledi: "Her hafta artık orada devam edeceğiz. Hatay’daki bütün seyircileri stada bekliyoruz. Gerçekten buna çok ihtiyacımız var. Hedefimiz şampiyonluk, 18 maçımız var.  Takımın oturması biraz zaman alacak. Çünkü bayağı giden oyuncu, gelen oyuncular oldu. Seyircimizin desteği ile daha iyi bir duruma geleceğiz. Herkesten büyük bir destek bekliyoruz." (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow