hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erkek kuaförü öğrencilerin ayağına gitti

    Erkek kuaförü öğrencilerin ayağına gitti
    expand

    Erkek kuaförü öğrencilerin ayağına gitti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- HATAY'ın Belen ilçesinde Belen Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından yürütülen proje kapsamında erkek kuaförü bulunmayan mahallelere kuaför götürülerek erkek öğrenciler tıraş edildi.

    Erkek kuaförü bulunmayan Kömürçukuru Mahallesi'ndeki bir okulda düzenlenen toplu tıraş etkinliğine Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, TÜGVA İlçe Başkanı Bahadır Hayret, mahalle muhtarı Servet Kurt ile öğrenciler katıldı.

    Belediye olarak köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını gidermek için büyük çalışma sarf ettiklerini söyleyen İbrahim Gül, "Burada yaşayan vatandaşlarımızın kısıtlı imkanlara sahip olmaları ve istedikleri hizmetlere kolay ulaşamamaları. Bu anlamda Belen TÜGVA ile yaptığımız istişarenin sonucunda, berber bulunmayan mahallelerimizdeki erkek öğrencilerimizin aylık saç kesimlerini yaparak, daha sağlıklı bir şekilde eğitim hayatlarını sürdürmeyi amaçladık. Çocuklarımızın yüzündeki gülücükler gerçekten güzel bir proje başlattığımızın kanıtıdır" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow