hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İdlib şehidi Fırıncıoğulları için mevlit okutuldu

    İdlib şehidi Fırıncıoğulları için mevlit okutuldu
    expand

    İdlib şehidi Fırıncıoğulları için mevlit okutuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet EZER/ HATAY,(DHA)- SURİYE'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit olan 24 yaşındaki Teymen Ali Emre Fırıncıoğulları için mevlit okundu.
    Hatay'ın Samandağ ilçesinde düzenlenen mevlit programında şehit Ali Emre Fırıncıoğulları için Kur’an-ı Kerim ve dualar okundu. Programa katılan Vali Rahmi Doğan ''Şehidimiz en kutsal varlığı olan canını bu devlet için vermiştir. Silah arkadaşlarıyla birlikte bu kutsal yolculukta devletin bekası ve milletin geleceği için gözünü kırpmadan silah arkadaşlarıyla birlikte mücadele etmiştir. Bu mücadele halen devam etmektedir. Bu coğrafyada yüzyıllardır birlikte yaşıyoruz ancak zaman zaman sıkıntılı süreçler de geçiriyoruz. Yine benzer bir durumda 33 vatan evladımız şehadet şerbetini içti. Yaralı mehmetçiklerimiz var. Hamd olsun ki yaralı kardeşlerimizin hiçbirinin hayati tehlikesi yoktur. Ali Emre’ler gibi bu yola baş koyan yiğitler var oldukça bu topraklar da bu millet de var olacaktır" diye konuştu.
    Mevlit Programına Vali Rahmi Doğan’ın yanı sıra Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, Suzan Şahin, Lütfi Kaşıkçı, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, şehidin ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow