hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Amatör futbol kulüplerine malzeme desteği

    Amatör futbol kulüplerine malzeme desteği
    expand

    Amatör futbol kulüplerine malzeme desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Valiliği amatör futbol kulüplerine malzeme yardımı yaptı.

    İl Genel Meclisi Salonunda düzenlenen törenle, 40 amatör futbol kulübüne 400'ü profesyonel topu olmak üzere toplamda 250 bin lira değerinde çeşitli malzeme desteğinde bulunuldu. Malzeme dağıtım törenine Vali Ömer Seymenoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve Isparta'da faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerinin temsilcileri ile sporcuları katıldı.

    Törende konuşan Vali Ömer Seymenoğlu, amatör kulüplerin sporun olmazsa olmazı olduğunu belirtti. Sporun olduğu yerde kötü alışkanlıkların çok daha az görüldüğünü kaydeden Vali Seymenoğlu, "Spor derneklerinin hangi branşı olursa olsun hepsi bizim başımızın üstüne. Bütün spor kulüplerine elimden geldiği kadarıyla, fırsat yaratabildiğim ölçüde ya kulüplerini ziyaret ediyorum. Valilikte çeşitli zamanlarda bir araya geliyoruz. Onun için spor kulüpleri olmazsa olmazımız" dedi

    Vali Seymenoğlu konuşmasının ardından hazırlanan malzemeleri amatör futbol kulüpleri temsilcileri ve sporcularına teslim etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow