hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Isparta, İnegöl ile puanları paylaştı

    Isparta, İnegöl ile puanları paylaştı
    expand

    Isparta, İnegöl ile puanları paylaştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA) - TÜRKİYE Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor, konuk ettiği İnegölspor ile golsüz berabere kaldı.

    Isparta 32 Spor, kendi saha ve seyircisi önünde küme düşme potasına yakın olan İnegölspor'u ağırladı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in tüm maç biletlerini satın alması nedeniyle ücretsiz seyirci alınan karşılaşmayı, yağmur nedeniyle 5 bin dolayında taraftar takip etti.

    Deprem bölgesinden gelen depremzede çocuklarla sahaya çıkan hakem ve takım oyuncuları maçtan önce depremde yaşamını yitirenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Isparta Valiyi Aydın Baruş, AK Parti milletvekili Recep Özel ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in izlediği maça, Isparta 32 Spor '3 puan' parolasıyla çıktı.

    Ev sahibi takım maçın başlarında rakibi üzerinde baskı kursa da gol yollarında başarılı olamadı. Yardımcı hakemin önünde yaşanan pozisyona bayrak kaldırmamasına sinirlenen Ispartaspor teknik direktörü Hakan Yılmaz uzun süre itiraz edince hakem tarafından kırmızı kart ile cezalandırılarak tribüne gönderildi. Karşılaşma golsüz sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow