hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Isparta işi zora soktu

    Isparta işi zora soktu
    expand

    Isparta işi zora soktu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla puan tablosunda kritik noktaya yaklaşan Isparta 32 Spor, 2 puan gerisinde bulunan Batman Petrol Spor’a kendi saha ve seyircisi önünde 2-1 mağlup olarak küme düşme hattına yaklaştı.

    Isparta Atatürk Stadı’nda dün oynanan maçın tüm biletlerinin Isparta 32 Spor Kulüp yönetimi tarafından satın alınması dolayısıyla taraftarlar karşılaşmayı ücretsiz izledi. Isparta Valisi Aydın Baruş, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, ITSO Başkanı Metin Çelik de 10 bin dolayında taraftarla statta yerini aldı.

    Maça 3 puan parolası ile çıkan Isparta 32 Spor oldukça tutuk bir futbol sergiledi. Oyuncuların pas hataları oyun kurmalarına engel olurken rakip takım uzun paslarla kontrataklara kalktı. Maçın 20. dakikasında Isparta 32 Spor ceza yayı üzerinde yapılan faulde hakem serbest vuruşa karar verdi. Ferdi barajı aşırtarak topu filelere gönderdi: 0-1.

    Golden sonra bu kez Batman Petrol ceza yayı üzerinde Isparta 32 Spor lehine bir faul atışına karar veren hakeme itiraz eden Gökhan ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Yedek kulübesindeki teknik heyet ve yedek oyuncular da itiraz edince hakem antrenörleri de tribüne gönderdi. 5 dakikalık duraksamadan sonra kullanılan atış sonuç getirmedi. İlk yarı rakip takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

    İkinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başlayan Isparta 32 Spor’da oyun disiplini olmayınca bir türlü istenilen pozisyonlar yakalanamadı. En azından 1 gol bulup puanları paylaşmak isteyen Isparta 32 Spor, maçın 89. dakikasında oyuna sonradan giren Ömer Kandemir’in hatasını değerlendiren Ozan’ın attığı golle 2-0 geriye düştü. Maçta 6 dakika duraklama olduğu işaret edildi. Isparta 32 Spor’dan Berke Demircan’ın 90+3’te kafayla attığı gol skoru belirledi: 1-2. Alınan bu sonuçtan sonra taraftarlar teknik yönetimi istifaya davet ederken oyuncuları da yuhalayarak protesto etti. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow