hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Isparta'da uyuşturucu operasyonları

    Ispartada uyuşturucu operasyonları
    expand

    Isparta'da uyuşturucu operasyonları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da polisin yaptığı operasyonlarda üzerlerinde çeşitli miktarlarda uyuşturucuyla yakalanan ve gözaltına alınan 13 şüpheliden 1'i tutuklandı.
    Isparta Emniyet Müdürlüğü narkotik ekipleri tarafından Ayazmana Mahallesi'nde yapılan çalışmalarda şüphe üzerine bir araç durduruldu. Araçta ve içinde bulunan M.N., S.K. ve M.E.Y.'nin üzerinde yapılan aramada 0.16 gram eroin maddesi, 117 sentetik ecza ve aparatlar ele geçirildi. Polis şüpheliler hakkında 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan işlem yaptı.
    OTOBÜSTE YAKALANDILAR
    Narkotik ekiplerinin Antalya yolunda otobüsler üzerinde yaptığı çalışmalarda S.G., M.T. ve M.T.A. üzerlerinde 13 gram eroin maddesiyle yakalandı. Şüpheliler hakkında 'uyuşturucu bulundurmak'tan işlem yapıldı.
    KUTLUBEY MAHALLESİ'NE OPERASYON
    Narkotik ekipleri sokak satıcılarına yönelik yaptığı çalışmalarda da Kutlubey Mahallesi'nde 7 şüpheliyi yakalandı. Şüphelilerin üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramada 4 parça halinde 2.88 gram metamfetamin maddesi ve aparatlar ele geçirildi. 6 şüpheli hakkında 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan işlem yapıldı. Hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan işlem yapılarak gözaltına alınan M.A. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow