hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vücüdunun yüzde 35 yanan genç iyileşti

    Vücüdunun yüzde 35 yanan genç iyileşti
    expand

    Vücüdunun yüzde 35 yanan genç iyileşti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da, alev parlaması sonucu vücudunun yüzde 35'inde 2. ve 3. derecede yanık oluşan Sinan Göğcen (23), Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde gördüğü tedaviyle sağlığına kavuştu.

    Karayollarında çalışan Sinan Göğcen, geçen nisan ayında bir işyerindeki alev parlaması sonucu vücudunun çeşitli yerlerinde yaralandı. SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alınan Göğcen'in vücudundan 2. ve 3. dereceden yanıklar tespit edildi. Genel Cerrahi Kliniği'nde tedaviye alınan Göğcen, sağlığına kavuştu.

    Dr. Öğretim Üyesi İsa Sözen, Sina Göğcen'in yüz, boyun, gövde ve ellerinde 2. ve 3. derecede yanıklarla geldiğini söyledi. Hastanın vücudunun yüzde 35'inde yanık tespit ettiklerini kaydeden İsa Sözen, "Hastamız başarılı bir tedavi sürecinin sonunda sağlığına kavuştu" dedi. Bu tür büyüklükte yanıkları tedavi edebildiklerini vurgulayan Sözen; "Ülkemizde 12 yanık merkezi, bölgemizde ise tekiz. Böylelikle büyük derecede yanıkları olan hastalarımızı başka merkezlere sevk etmeden tedavi edebiliyoruz" dedi.

    Sinan Göğcen ise hastaneye geldiğinden iyileşeceğine hiç düşünmediğini söyledi. Vücudunun her yerinin yandığını ifade eden Göğcen, "Burada yanık ünitesinin bulunması büyük bir şanstı. Kısa sürede tedavim tamamlandı. Başta doktorum İsa Sözen hocamız olmak üzere bütün ekibe çok teşekkür ederim" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow