hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Kasapoğlu'ndan milli tekvandoculara tebrik

    Bakan Kasapoğlundan milli tekvandoculara tebrik
    expand

    Bakan Kasapoğlu'ndan milli tekvandoculara tebrik

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL / DHA

    Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Büyükler Dünya Tekvando Şampiyonası'nı 4 madalya ile tamamlayan milli tekvandocuları tebrik etti.
    Türkiye, 2019 Büyükler Dünya Tekvando Şampiyonasını 4 madalya ile tamamladı. Kadınlar 62 kiloda İrem Yaman'ın altın, 67 kiloda Nur Tatar Askari'nin gümüş madalyasının yanı sıra 46 kiloda Rukiye Yıldırım ve 73 kiloda Nafia Kuş da bronz madalya kazandı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu milli sporcuları kutladı.
    Bakan Kasapoğlu, 2019 Büyükler Dünya Tekvando Şampiyonasını 4 madalya ile tamamlayan milli tekvandocular için tebrik mesajı yayımladı.
    Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
    " Büyükler Dünya Tekvando Şampiyonasında altın madalya kazanan İrem Yaman'ı gümüş madalya kazanan Nur Tatar Askari'yi ve bronz madalya kazanma başarısı gösteren Rukiye Yıldırım ile Nafia Kuş'u tebrik ediyorum. Mili tekvandocularımız katıldıkları her şampiyona bizleri sevindirmeye devam ediyor. Milli sporcularımızın Tokyo 2020 sürecinde başarılı sonuçlar alacaklarına inancım tam. Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow