hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükçekmece’de engelli izcilerin eserleri sergilendi

    Büyükçekmece’de engelli izcilerin eserleri sergilendi
    expand

    Büyükçekmece’de engelli izcilerin eserleri sergilendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA)- Büyükçekmece Belediyesi ‘Dezavantajlılar Gökkuşağı İzci Kulübü’ öğrencileri 'Dünya Engelliler Günü' kapsamında hazırladıkları eserleri sergiledi.

    Büyükçekmece Belediyesi Dumlupınar Salonu’nda Ham Sanat Resim Sergisi'nin açılışını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Belediye Meclis üyeleri Tuncay Tuna, Gülcan Tekdemir Demirkan, Büyükçekmece Gökkuşağı Dezavantajlılar İzcilik Kulübü Lideri Bedriye Yılmaz ve öğrencileri gerçekleştirdi.

    ‘’ÇOCUKLAR ÖĞRENMEYE DEVAM EDECEK’’

    Serginin açılışını yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, herkese engelsiz bir dünya dileyerek şu ifadelere yer verdi:

    ‘’Burada yaşayan sizin gibi dezavantajlı vatandaşlarımız, arkadaşlarımız, kardeşlerimiz iyi bir şehirde yaşıyorsunuz. Sivil toplum kuruluşları zengin, insanlarımızın eğitim seviyesi yüksek, kültür seviyesi yüksek. Bu arkadaşlarımızın, dezavantajlı vatandaşlarımızın bugüne kadar yapmış olduğu işler örnektir. Belediyenin ekipleri gayet iyi destek veriyorlar. En son eğitim merkezleri yenilendi. Dünya Engelliler Günü’nde herkese engelsiz bir dünya, engelsiz bir şehir Allah nasip etsin. Bundan sonra da çocuklar öğrenmeye devam edecek. Emeğinize sağlık, teşekkür ederim.”

    Büyükçekmece Belediyesi Dumlupınar Salonu’nda açılan sergide dezavantajlı izcilerin çizdiği resimler, örgü çantalar, örgü bebekler, el yapımı kolyeler, kapı ve duvar süslerinin bulunduğu eserler ilgi gördü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow