hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    65 yaş üstü vatandaşlara evde temizlik hizmeti

    65 yaş üstü vatandaşlara evde temizlik hizmeti
    expand

    65 yaş üstü vatandaşlara evde temizlik hizmeti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA) - Eyüpsultan'da yalnız yaşayan kimsesiz, engelli, ihtiyaç sahibi temel ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan, 65 yaş üzeri yaşlı vatandaşların ev temizliği Yaşlı ve Engelli Hizmetleri Birimi tarafından yapılıyor.

    Ekipler tarafından tespit edilen vatandaşların evleri köşe bucak temizleniyor. Vatandaşlara temizlik hizmeti veren Eyüpsultan Belediyesi ekipleri, vatandaşların kendilerini yalnız hissetmemeleri adına onlarla yakından ilgilenerek, sohbet eşliğinde güzel bir gün geçirmesini sağlıyor.

    “EVDE BANA İŞ KALMIYOR”

    Evde temizlik hizmetinden yararlanan Nadime Demirli, ""Çok memnunum Allah razı olsun. Tek başıma yaşıyorum rahatsızlıklarımdan dolayı temizlik yapamıyorum sağolsunlar bana hiçbir iş yaptırmıyorlar. Temizliğe geliyorlar çok ilgililer çok teşekkür ediyorum. Allah başkanımıza uzun ömürler versin ona hep dua ediyorum" dedi. 

    “ONLARI GÖRÜNCE MUTLU OLUYORUM”

    Ekipleri görünce mutlu olduğunu söyleyen Nazlı Çayır ise, "Allah getirenden de, götürenden de bu hizmeti verenden de razı olsun. Ayakta duramıyorum yemek yapamıyorum belediyemizden yemeğim de geliyor. Evimi temizlemeye geliyorlar her tarafını silip, süpürüp, toparlayıp gidiyorlar. Onları görünce çok mutlu oluyorum" diye konuştu. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow