hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gaziosmanpaşa'da istihdama katkı sağlayacak iş birliği

    Gaziosmanpaşada istihdama katkı sağlayacak iş birliği
    expand

    Gaziosmanpaşa'da istihdama katkı sağlayacak iş birliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA) - Gaziosmanpaşa İstihdam Ofisi ile Kariyer.net arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Bu kapsamda belediyenin istihdam ofisine başvuruda bulunanlar Kariyer.net’in dijital uygulaması "İşin Olsun" üzerinden evlerinin yakınındaki ilanlara kolayca ulaşabilecek.

    Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından kurulan ve iş arayan vatandaşlar ile işveren arasında köprü vazifesi görmesi amaçlanan istihdam ofisi, yeni fırsatları için online istihdam platformu Kariyer.net ile iş birliğine imza attı. Anlaşma kapsamında Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Ofisi, 8 milyon 500 bin aday ve 800 binin üzerinde işverene ulaşan "İşin Olsun" uygulaması ile istihdam ağını genişletmeye ve daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor.

    HOŞNUT: İLÇEMİZDEKİ VE BÖLGEMİZDEKİ İSTİHDAMA ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUM

    Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Ofisi Sorumlusu Tuna Hoşnut, anlaşmaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta’nın öncülüğünde yıllardır ilçemizde istihdamı artırmaya, iş arayan vatandaşlarımızı doğru ve verimli olacakları işle buluşturmaya gayret ediyoruz. Diğer yandan özel sektör firmalarımızın işçi taleplerini karşılamak adına istihdam buluşmaları düzenliyoruz. İstihdam platformu ile imzaladığımız iş birliği anlaşmasının, bu çalışmalarımızı daha ileri noktaya taşıyacağına, ilçemizdeki ve bölgemizdeki istihdama önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

    DURU: İŞİN OLSUN İLE 5 YILDIR İŞ ARAYANLARI VE İŞVERENLERİ BULUŞTURUYORUZ

    Kariyer.net Türkiye Kamu Projeleri Yöneticisi Berat Duru, iş arayan adaylara ve işverenlere, hızlı ve kolay istihdam fırsatları sunacak iş birliği için şunları kaydetti:

    "Misyonumuz; istihdama katkı sağlarken doğru adayla doğru işi buluşturmak. Bu misyonla 5 yıldır hizmet veren ‘İşin Olsun’, Türkiye’nin ilk ve en büyük ücretsiz mavi yaka iş ve çalışan bulma platformu olma özelliğini taşıyor. Gaziosmanpaşa’da yeni işe ihtiyaç duyan insanların iş arayışına, işverenlerin de aradıkları doğru adaylarla buluşmasına destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yerel idarelerin ve yerel kurumların istihdam konusunda ayrı bir önemi ve değeri olduğuna inanıyoruz. Gaziosmanpaşa Belediyesi ile yaptığımız bu iş birliğinin de istihdama olumlu katkılar sağlayacağını düşünüyoruz."

    İSTİHDAM OFİSİNİN İLANLARI "İŞİN OLSUN"DA 

    Yapılan iş birliği kapsamında işverenler, ihtiyaç duydukları pozisyonları Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Ofisi’ne bildirecek ve iş ilanları “İşin Olsun” uygulamasındaki belediyenin istihdam ofisi hesabında yayınlanacak. İş ilanları tüm Gaziosmanpaşa halkının başvurularına açık olacak. Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Ofisi yetkilileri ilana başvuran adaylarla doğrudan iletişime geçebilecek, uygun adaylarla görüşme yaparak ilgili işverenlere adayları yönlendirecek. İş arayan olarak belediyenin istihdam ofisine başvuruda bulunan adaylar ise “İşin Olsun” uygulamasına yönlendirilerek üye olma ve süreç hakkında bilgilendirilecek.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow