hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kağıthane’de ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketi dağıtıldı

    Kağıthane’de ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketi dağıtıldı
    expand

    Kağıthane’de ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketi dağıtıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA)- Kağıthane Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi 20 bine yakın aileye gıda yardımında bulundu.  Un, yağ, şeker, tuz, kuru bakliyatlar ve şarküteri ürünlerinden oluşan yardım paketleri vatandaşların evlerine ulaştırıldı.

    Ramazan ayının gelmesiyle, Kağıthane Belediyesi ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi dağıttı. Belediye, ayrıca çölyak hastası olanlara özel olarak hazırlanan glütensiz gıdalardan oluşan paketleri de vatandaşlara ulaştırdı. Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Hiçbir ailemizin Ramazan'ı mahzun geçirmesine gönlümüz razı değil” dedi.

    “İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZİN KAPISINI TEK TEK ÇALIYORUZ”

    Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin gıda yardımlarının sevkiyatının yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. Başkan Öztekin, “Ramazan birlik ve beraberlik, paylaşma ayıdır. Halden anlama ayıdır. Bu düşünceyle Kağıthane'mizde ihtiyaç sahibi ailelerimizin kapısını tek tek çalıyoruz.  Hiçbir ailemizin Ramazan'ı mahzun geçirmesine gönlümüz razı değil'' ifadelerini kullandı.

    TALEP FORMU DOLDURARAK GIDA YARDIMINDAN FAYDALANILABİLİYOR

    İhtiyaç sahibi ailelere yapılan gıda yardımına ilişkin belediyeden yapılan yazılı açıklamada, “İhtiyaç sahibi vatandaşlar belediyenin internet sitesine girerek talep formu doldurup gıda yardımından faydalanabiliyorlar. Ramazan Bayramı’na yakın bir tarihte de ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunularak bayramı mutlu bir şekilde geçirmeleri sağlanacak. Belediyeye bağlı Aşevi'nden vatandaşlara her gün 2 öğün sıcak yemek hazırlanıp adreslerine teslim ediliyor” denildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow