hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Partili adaylar, kâğıt toplayıcılarla kahvaltıda buluştu

    AK Partili adaylar, kâğıt toplayıcılarla kahvaltıda buluştu
    expand

    AK Partili adaylar, kâğıt toplayıcılarla kahvaltıda buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA)- AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Orhan Narin ve Emre Ustaosmanoğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda kâğıt toplayıcılarıyla bir araya gelerek kahvaltı yaptılar.

    AK Parti İstanbul 2’inci Bölge Milletvekili Adayları Orhan Narin ve Emre Ustaosmanoğlu seçim çalışmalarına Fatih’te devam ettiler. 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda kâğıt toplayıcılarıyla bir araya gelen milletvekili adayları emekçilerle birlikte kahvaltı yaptılar.

    “MİLLETİN TEVECCÜHÜ BOŞA OLAMAZ”

    Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Narin, “Bugün Fatih’te Mevlana Kapı Mahallemizdeyiz. Burada geçimini kâğıt toplayarak sürdüren arkadaşlarımızla kahvaltı yaptık. Onlarla bir araya gelerek, onları dinledik. 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı birlikte kutlamış olduk. İşçi hak ve hürriyetlerinin AK Parti hükümetlerinin zamanında verildiğini kendilerine anlattık. Aslında sadece bu değil, geçtiğimiz yıllar içerisinde birçok hak ve hürriyetinin AK Parti hükümetleri zamanında insanlarımıza teslim edildiği ifadelerini insanlarımızla paylaştık. 1 Mayısla bu ülke zamanında çok kötü günler geçirdi. Belli noktalara taşıdılar ama aslıda olayın öyle olmadığını biz onlara bugünü tatil ederek dahi AK Parti hükümetleri sağlamıştır. İnşallah bundan sonraki hak ve hürriyetlerin teslimi ve temini de bizim hükümetlerimizde olacaktır” dedi.

    20 yıl sonra hala insanların teveccühünün AK Parti’den yana olduğunu belirten Narin, “AK Parti zaten iktidardı, halen birinci parti. 20 yıl sonra hala insanların teveccühü AK Parti’den yana. Sadece merkezi yönetimde değil yerel yönetimlerde de öyle. Bugün içerisinde olduğumuz Fatih’te bile 5 dönemdir AK Parti belediyeciliği var. Bu milletin teveccühü boşa olamaz. İnşallah önümüzdeki seçimde Cumhurbaşkanımızı tekrar başkan olarak göreceğiz” diye konuştu.

    “HERKESLE BİR ARAYA GELME GAYRETİMİZ VAR”

    Güzel bir buluşma olduğunu, bugünün anlam ve önemine istinaden de bazı konuşmalar yaptıklarını belirten Ustaosmanoğlu ise, “Bu sabah bizim için de çok güzel bir sabah oldu. AK Parti Fatih İlçe Teşkilatımızla birlikte karton toplayıcı birlikte kahvaltı yapmış olduk. Ardından çok güzel sohbet ettik. Çok memnun kaldıklarını gördük. Bizim herkesle bir araya gelme gayretimiz var. Güzel bir buluşma oldu, bugünün anlam ve önemine istinaden de bazı konuşmalar yaptık. Sıkıntılarını, ihtiyaçlarını dinledik” ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow