hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kağıthane’de çocuk parkı açıldı

    Kağıthane’de çocuk parkı açıldı
    expand

    Kağıthane’de çocuk parkı açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA)- Kağıthane Belediyesi’nin inşa ettiği Hürriyet Kapalı Otoparkı üst kısmına yeni bir park yapıldı. Çocuklar için oyun alanları yetişkinler için dinlenme bölümleri ve 200 metrekarelik yürüyüş yolu olan park, dün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Çocuklarımız için çok güzel oyun parkı oldu, içerisinde yürüyüş yolu da var. Pazarımızı buraya taşıyacağız. 210 araçlık bir otoparkımız olacak. Yaklaşık 70 milyon bütçeli belediyemizin kendi öz kaynaklarıyla oluşturduğumuz bir proje olmuş oldu” dedi.

    Kağıthane Belediyesi içerisinde ağaç, yeşil alan, yürüyüş yolu, futbol sahası, dinlenme ve çocuklar için oyun alanlarıyla Hürriyet Mahallesi’ne yeni bir park kazandırdı. Hürriyet Mahallesi yeni kapalı otoparkında bulunan 2 bin 100 metrekarelik çocuk bahçesi dün düzenlenen törenle halkın hizmetine sunuldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’de Togg ile katıldı.

    ÖZTEKİN: ÇOK GÜZEL BİR ÇOCUK BAHÇESİ OLDU

    Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Hürriyet mahallemizdeyiz. Bu mahallemizde uzun yıllardan beri otopark kapalı pazar yeri üzerine çok güzel bir çocuk bahçesi yapma gibi bir planımız vardı. Hamdolsun, bu planımızı oluşturduk ve şu anda açılışa gelmiş olduk. Çocuklarımız için çok güzel oyun parkı olmuş oldu, içerisinde yürüyüş yolu var. Pazarımızı buraya taşıyacağız. 210 araçlık bir otoparkımız olacak. Yaklaşık 70 milyon bütçeli belediyemizin kendi öz kaynaklarıyla oluşturduğumuz bir proje olmuş oldu. Hürriyet mahallesi ve Kağıthanemize hayırlı olsun diyoruz. Yaklaşık 30 yıllık bir özlemdi, bu özlemi de hamdolsun yerine getirdik. Hürriyet mahallesinin tam merkezinde çok güzel bir çocuk bahçesi oldu. Çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı olsun diyoruz. Emeği geçen her bir arkadaşımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

    “EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN”

    Parkın açılışına gelen Semra Çelik, “Mahallemiz zaten küçüktü, böyle bir parka da ihtiyaç vardı. Çok güzel. Yapanlardan, emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

    “ÇOK MUTLUYUZ”

    Gülbahar Karagöz de “Harika, çok güzel. Her şey için Mevlüt Öztekin’e teşekkür ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Çocuklarımız için çok güzel park oldu. Buralarda gezmek için böyle bir yer yok zaten. Çocuklar eğleniyor, çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

    “BÜTÜN ÇALIŞANLARIN YÜREĞİNE SAĞLIK”

    Kıymet Cemaloğlu, “Park çok güzel oldu. Belediye başkanımıza çok teşekkür ederiz. Bütün çalışanların yüreğine sağlık” diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow