hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kartal’da Anneler Günü kutlaması erken başladı

    Kartal’da Anneler Günü kutlaması erken başladı
    expand

    Kartal’da Anneler Günü kutlaması erken başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL,(DHA)- Kartal Meydan’da 14 Mayıs Anneler Günü'ne  özel etkinlikler düzenlendi. Seçim gününe denk geldiği için Anneler Günü’nün erken kutlandığı etkinlikte 150’ye yakın girişimci anne stant kurarak ürünlerini satma imkânı buldu. Ayrıca stantların yanına çocuklar için özel hazırlanan özel alanda; yüz boyama, illüzyon gösterileri, balon şişirme gibi çeşitli etkinlikler yapıldı.

    Alanda standı bulunan 6 yaşında kız çocuğu sahibi anne Esra Coşkun Çay, “Kartal Belediyesi sayesinde ürünlerimizi satışa sunduk. El emeği ile üreten kadınlarımız çocuklarıyla burada. Güzel bir gün geçirdik. Ben normalde yüksek mimarım ama şu anda ahşap boyama yapıp sosyal medyadan satıyorum. Bugün bence iyi bir satış yaptım. Kızımla eşim de buraya ziyarete geldi. Onlarla da biraz vakit geçirdim” dedi.

    Annesiyle etkinliklere katılan 7 yaşındaki Zeynep Şahin, “Balonlarla oynadık, pamuk şeker yedik, yüzümüzü boyattık. Anneler Günü için geldik. Mutlu olduk, eğlendik. Annemle güzel vakit geçirdim” şeklinde konuştu.

    “ANNEMİ ÇOK SEVİYORUM”

    5 yaşındaki Asya Aydın da şunları söyledi:

    “Yüz boyama yaptık, gerçekten çok eğlenceliydi. Çeşme parkta oynadım. Annem, dedem ve babaannemle geldik. Annemin Anneler Gününü kutlayacağım, ona çiçek alacağım. Onu çok seviyorum. Herkesin Anneler Günü kutlu olsun.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow