hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kartal’da çocuklar için ‘Mahallede Şenlik Var’ panayırı düzenleniyor

    Kartal’da çocuklar için ‘Mahallede Şenlik Var’ panayırı düzenleniyor
    expand

    Kartal’da çocuklar için ‘Mahallede Şenlik Var’ panayırı düzenleniyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA)- Kartal Belediyesi’nin düzenlediği ‘Mahallede Şenlik Var’ panayırı ile Kartal’daki çocuklar, hafta sonu tatili sevincini yaşamaya devam ediyor. Yüz boyama, patlamış mısır, pamuk şeker, balon atölyesi, zeka ve beceri oyunları, karikatür atölyesi, şişme oyun parkları, sandalye kapmaca, halat yarışı, illüzyon gösterisi ve daha birçok etkinliğin yer aldığı etkinliklerle çocuklar  keyifli anlar yaşıyor.

    Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, çocukların hafta sonu tatillerini eğlence dolu etkinliklerle geçirebilmeleri amacıyla hazırlanan mahalle şenlikleri, bu hafta sonu da farklı mahallelere taşındı.

    29 Nisan Cumartesi günü iki farklı mahallede başlayan etkinlikler, Pazar günü de çocukların büyük ilgisi ile karşılaştı. Cumartesi günü Hürriyet Mahallesi Tacettin Özgüder Parkı ile Yunus Mahallesi Şehit Jandarma Er Mustafa Piroğlu Parkı’nda öğlen başlayan etkinliklerde çocuklar akşam saat 17.00’ye kadar doyasıya eğlenirken, Pazar günü ise Yakacık Çarşı Mahallesi’nde yer alan Masal Müzesi ile Esentepe Mahallesi Ak-El Kooperatif Parkı, eğlence dolu saatlerin yaşandığı yerler oldu.

    “ONLARI YALNIZ BIRAKMIYORUZ”

    Çocuklar için şenlik alanında düzenlenen oyun alanlarını gezen Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi olarak her zaman çocukların yanında olduklarını belirterek, şunları söyledi:

    “Bugün yine Kartallı komşularımızla bir aradayız. Çocuklarımızı; baharın başladığı bugünlerde, 1 Mayıs ile birleşen hafta sonu tatili eğlencesinde, onları yalnız bırakmıyoruz. Bugün çocuklarımızın eğlencesine ortak olmak, onların düzenlediğimiz şenlikler sayesinde mutluluğunu görmek, bizleri çok memnun etti.”

    1 VE 6 MAYISTAKİ ETKİNLİKLERE BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN DAVET

    Yüz boyama, patlamış mısır, pamuk şeker, balon atölyesi, zeka ve beceri oyunları, karikatür atölyesi, şişme oyun parkları, sandalye kapmaca, halat yarışı, illüzyon gösterisi ve bunun gibi pek çok etkinliğin yer aldığı mahalle şenliklerinin 30 Nisan Pazar günkü durağı ise Yakacık Çarşı Mahallesi Masal Müzesi ile Esentepe Mahallesi Ak-El Kooperatif Parkı oldu.

    Çocukların gönüllerince vakit geçirip eğlendiği mahalle şenlikleri, 1 Mayıs Pazartesi günü Hürriyet Mahallesi Ethem Sıral Kaptan Parkı ve Karlıktepe Mahallesi Çamlık Sokak Yanı Parkı’nda gerçekleştirilecek.

    6 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan mahalle şenlikleri ise Kartal Meydanı ve Cumhuriyet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda düzenlenecek.

    Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, düzenlenecek bu etkinliklerde doyasıya eğlenip vakit geçirebilmeleri için çocukları 1 ve 6 Mayıs’taki şenliklere davet etti.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow