hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trendyol’dan deprem bölgesine yurt dışı destek kanalı

    Trendyol’dan deprem bölgesine yurt dışı destek kanalı
    expand

    Trendyol’dan deprem bölgesine yurt dışı destek kanalı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA) – Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,7 ve 7,6’lık depremler sonrası Trendyol, afet bölgesine yurt dışından destek vermek isteyenler için yeni bir olanak sunduğunu duyurdu. Buna göre, yurt dışından satın alınan ihtiyaç ürünleri AFAD ile koordineli olarak en kısa sürede afet bölgesine teslim ediliyor.  

    Depremzedelere yurt dışından destek vermek isteyenlere yönelik hayata geçirilen uygulamaya ilişkin platformdan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

    “Trendyol ülkemizde yaşanan deprem felaketinin yaralarını sarmak adına yurt dışından destek vermek isteyenler için yeni bir olanak sunuyor. Yurtdışından herhangi bir kullanıcı hesabı oluşturmaya gerek kalmadan, earthquake.trendyol.com adresinden AFAD’ın belirlediği ihtiyaç ürünlerine ve Dijital Destek Kartlarına erişilebiliyor. Trendyol, satın alınan ihtiyaç ürünlerini AFAD ile koordineli olarak en kısa sürede afet bölgesine teslim ediyor. Böylece Türkiye’de bir ilk olan bu uygulama ile, yurt dışından destek vermek isteyenlere direkt erişim olanağı sağlanıyor. Yurt dışından yapılacak desteklerin tamamı, Trendyol'a herhangi bir komisyon veya başka bir mali fayda sağlamaksızın, resmi kurumlar aracılığıyla doğrudan depremzedelere aktarılıyor.” 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow