hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Partili Çankırı: Kararsız ya da küskün seçmen yok

    AK Partili Çankırı: Kararsız ya da küskün seçmen yok
    expand

    AK Partili Çankırı: Kararsız ya da küskün seçmen yok

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, millet ittifakının organik bir yapıya sahip olmadığı için seçmenini mobilize edemediğini öne sürerek, kararsız ya da küskün seçmenin olmadığını, aksine bu seçmenlerin istikrardan yani Cumhur İttifakı'ndan yana tercih yapacağını söyledi.

    AK Parti İzmir Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Bornova Işıkkent'de yurt içi taşımacılık faaliyeti gösteren lojistik sektörünün paydaşlarıyla bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi. Türkiye'de gelir getiren ana sektörlerin başında lojistik ve ithalat-ihracat olduğunu hatırlatan Çankırı, AK Parti hükümetleri öncesinde, sektörde yaşanan sorun trafiğinde birçok olumsuzluğu çözüme kavuşturduklarını açıkladı. Çankırı, "İhracatın ana damarı olan birçok ülkeyle vize sorununu çözdük. Ulaşımda atılan tarihi adımlarla zamandan arttırıp sektörü kazandırdık. Bugün vize, akaryakıt, kota ve geçiş ücreti gibi kalemlerde atılan adımları görmemek için kör olmak lazım. her politikamızda sürdürülebilirliği esas aldığımız için bu sektörde de sürdürülebilir kentsel lojistik planları çerçevesinde hareket ediyor ve sorunlara kulak kesilip çözüm üretiyoruz" dedi.

    'HERKES MAÇI İZLER AMA MAÇI YÖNETEN HAKEMDİR'
    Çankırı, ardından Menemen ilçesinde, Ağrılı kanaat önderleri ile bir araya geldi. Hemşehri anlayışı ile milletvekili seçimlerinin AK Parti hükümeti döneminde kaldırıldığını hatırlatan Çankırı, "Türkiye'nin her köşesindeki vatandaşımızla kucaklaşıyoruz. Mardinliyim ama İzmir vekiliyim. Biz hem yatırımlarımızla gönülleri birleştirdik hem de doğu-batı sentezinde toprakla toplumu buluşturduk. Bu ülkede Ankara'dan ötesini bilmeyenlerin kurduğu bir masa var. Onlar o masada otura dursun. Biz, 'Gidemediğin yer senin değildir' anlayışını ortadan kaldırdık. Çünkü bugün gidilmeyen, ziyaret edilmeyen yer bırakmadan, bizim seçmenimiz olsun, olmasın gönüldaşlık yaptığımız milyonlar var. Geçmişte bize 'kutuplaştırdılar' narası atanları unutmadık. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyla koca bir hafızadır. Koalisyon hükümetleri döneminde ülkede yapılmak istenen her adıma karşı çıkıldı. Bu ülkede sağ-sol kavgasının ateşini fitilleyenler, sahadaki kanlı kavgayı izleyenler asıl kutuplaştırıcılardır. Onların yüzünden bu ülkede kardeş kardeşi öldürürken Avrupa otomobilini, çamaşır makinasını üretiyordu. Bizi bize kırdıran anlayış bizi Avrupa'nın Amerika'nın uşağı yaptı. Ama Cumhurbaşkanımız ne yaptı? Bizi dışa bağımlılıktan kurtardı. Bugün kendi otomobilinden tutun da dünyadaki ilk kendi insansız savaş gemisini üreten ülke hale geldik. Avrupa, Amerika kapılarında el pençe duran kendini savunamayan Türkiye'den, bugün başka ülkeler sesleri olmamızı istiyor. Onların savunuculuğunu ara buluculuğunu yapar hale geldi. Tutturmuşlar 'küskün - kararsız' seçmen diye bir şey. Aksine bu seçmenler, istikrardan yani Cumhur İttifakı'ndan yana tercih yapacak. Bakın herkes ringdeki boks maçına kilitlenir ve sadece boksörleri izler. Ama unutmayın maçı yöneten hakemdir. Türkiye bugün dünyayı yöneten, uluslararası platformların hakemi konumuna erişmiştir" diye konuştu.

    Çankırı temasları kapsamında Bayraklı Nafiz Gürman Mahallesi Kubilay Caddesi üzerindeki esnafları da ziyaret etti. Osmangazi Mahallesi'nde de hemşehri buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen Çankırı seçimlere sayılı günler kala saha ziyaretlerine ilişkin bilgi verdi ve Cumhur İttifakı'nın sandıktan güçlü çıkması gerektiğini vurguladı. Temaslarında Karşıyaka'da da farklı siyasi görüşü olan seçmenlerle de bir araya gelen Çankırı, İzmir halkının kendisini nezaketle karşıladığını, vatandaşlardan teveccüh kazandığını söyledi.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow