hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Partili İnan seçim çalışmalarını Karşıyaka ve Bergama'da sürdürdü

    AK Partili İnan seçim çalışmalarını Karşıyaka ve Bergamada sürdürdü
    expand

    AK Partili İnan seçim çalışmalarını Karşıyaka ve Bergama'da sürdürdü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, seçim çalışmalarına devam ediyor. Karşıyaka ve Bergama ilçelerinde çalışmalarını sürdüren İnan, özellikle 2'nci Bölge'de adım atmadık yer bırakmamak için var gücüyle çalıştığını belirtti.

    AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, ilk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir milletvekili adayları Şebnem Bursalı, Mehmet Sadık Tunç ve Ömür Şanlı ile birlikte İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret etti. ÖTV muafiyeti konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelerini tekrarlayan İnan, taksicilerin talep ve önerini dinledi. İnan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerine yönelik selamlarını da iletirken, taksiciler ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini iletti. İnan, seçim çalışmalarını Karşıyaka ve Bergama ilçelerinde sürdürdü. Ardından Karşıyaka ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapan İnan, esnafların talep ve önerini dinlerken bölgedeki çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. İnönü Mahallesi'nde yaptığı seçim koordinasyon merkezi açılışında ise vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Nisan'da Gündoğdu Meydanı'nda yapacağı mitinge davet etti.

    'CHP NE YAZIK Kİ ÇİZGİSİNİ KAYBETTİ'
    Bergama'da Eğitim Bir-Sen'in düzenlediği dayanışma ve kaynaşma programında konuşan İnan, CHP'nin İzmir milletvekili adayları listesini eleştirip, "14 Mayıs seçimlerine giderken bugün bakıyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi'nin İzmir listesinin başında Atatürk'e 'Diktatör' diyenler var. Bugün CHP'nin listesinde PKK yandaşı var. Bugün CHP'de geçtiğimiz haftalarda İçişleri Bakanımızın açıkladığı gibi emniyetin içerisindeki yeni paralel yapı kurmak isteyen milletvekili adayı var. 2,5 haftadır bunlardan terör örgütüne, terör örgütü açıklamalarına tek bir tepki duydunuz mu? CHP'nin İzmir milletvekili adaylarının 1 tanesinin o Kandil'den gelen açıklamalara 'Siz kimsiniz de bize destek açıklaması yapıyorsunuz?' dediklerini duydunuz mu? Kocaman bir hayır. Onlar bizim öğretmenlerimizi, askerlerimizi şehit ettiler. Yıllarca bu terör örgütünden dolayı Güneydoğu'da nice memurumuz ne acılar çekti. Fakat bugünkü CHP ne yazık ki çizgisini kaybetmiştir. FETÖ ve PKK'nın eylem ve söylemlerinin içerisine girmiştir" dedi.

    Öte yandan İzmir'in CHP'li yerel yönetimlerinin hizmet üretmediğini savunan İnan, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde İzmirlilerin AK Parti belediyeciliğiyle tanışacağını söyledi. İnan, dayanışma yemeğinin ardından Bergamalı gençlerle Zeytinpark'ta bir araya geldi. Seçim için özel hazırlattığı araçta gençlere çay ve kahve ikram eden İnan, foto karavanda gençlerle hatıra fotoğrafı çektirip, projelerini anlattı.

    Gençlere, program sonunda üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ve 'Gençlik İçin Hemen Şimdi2 yazan bardak ve kahve ikram edildi. İnan, Bergama programı kapsamında partisinin ilçe başkanlığını da ziyaret etti.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow