hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Partili Sürekli: Gençlerin siyasette daha çok yer almasını istiyoruz

    AK Partili Sürekli: Gençlerin siyasette daha çok yer almasını istiyoruz
    expand

    AK Partili Sürekli: Gençlerin siyasette daha çok yer almasını istiyoruz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, saha çalışmalarını bu kez 5 ilçede gerçekleştirdi. STK temsilcileriyle bir araya gelip esnafları ziyaret eden Sürekli, gençlerle buluştu, Bornova'da ilçe mitingine katıldı. Karşıyaka Spor Kulübü (KSK) Tesisleri tanıtım programına da katılan Sürekli, AK Parti hükümetlerinin gençlere yönelik projelerine hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Gençlerin siyaset arenasında daha çok yer almalarını istediklerini vurgulayan Sürekli, her programında gençlere mutlaka vakit ayırdığını kaydetti.

    AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, seçim çalışmalarını Bornova, Konak, Kemalpaşa, Çiğli ve Karşıyaka ilçelerinde sürdürdü. Saha çalışmasına Bornova'da Güreler Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ne konuk olarak başlayan Sürekli, daha sonra Yeşilova Koşukavak Caddesi'nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Yeşilovalılarla sohbet eden Sürekli, TV Programına konuk oldu, gündemi ve saha çalışmalarını değerlendirdi. Hemen ardından Kemalpaşa'ya geçen AK Partili Sürekli burada, İstiklal ve Mustafa Kemal Atatürk mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya geldi, mahallelinin talep ve önerilerini dinledi.

    GÜÇLÜ DESTEĞE TEŞEKKÜR
    Kemalpaşa Ulucak Mahallesi ziyaretinde Ulucaklılarla hemhal olan Sürekli, "Kıymetli hemşehrilerimizden müthiş bir destek görüyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın doğalgaz, EYT, kamu işçileri, memurlar, öğretmenler, çiftçiler ve sayamadığım nice müjdelerinin mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Her evde ayrı bir heyecan, ayrı bir mutluluk var. Milletimizin yüzü gülüyor çok şükür. Hemşehrilerimiz hazır. Heyecanla Türkiye Yüzyılı'nın anahtarı olan 14 Mayıs"ı bekliyor. Bizlerden desteğini esirgemeyen kıymetli esnaflarımıza, STK'larımıza ve hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra Karşıyaka'ya geçen Sürekli, Karşıyaka Çüngüşlüler Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

    'GENÇLERİN SİYASETTE DAHA ÇOK YER ALMASINI İSTİYORUZ'
    Çiğli"de ise üniversiteli gençlerle buluşan AK Partili Sürekli, üniversitelerde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının temsilcileriyle genel siyaseti, gençlerin proje önerileri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Gençlerin enerjisi, eşsiz ve yaratıcı fikirlerine her zaman önem verdiğini vurgulayan Sürekli, "Ülkemizin hedefleri ve birlikte inşa edeceğimiz Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu değerlendirdiğimiz gençlerimize görüş ve önerileri için teşekkür ediyorum. Gençlerin siyasette daha çok yer almasını istiyoruz. AK Parti olarak bunu milletvekili listelerinde ortaya koymaktan mutluluk duyuyoruz. Siyasetçilerin söylem ve eylemlerinin birbiriyle örtüşmesi gerektiğini söylüyorum her zaman, milletvekili seçilme yaşını 2017 yılında 18'e düşürmekle kalmadık, en genç milletvekilimiz de Gazi Meclisi'mizin AK Parti sıralarında yasama faaliyetlerine katıldı. Gençlik Kolları Genel Başkanımız benim de aday olduğum 2. Bölgeden milletvekili adayı, yine bu seçimlerin en genç adayı AK Parti İzmir listesinde yer alıyor. Gençlerimize yönelik önemli düzenleme ve projeleri hayata geçirdik. Her zaman olduğu gibi 14 Mayıs'tan sonra da gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

    '14 MAYIS'IN KÜÇÜK BİR PROVASINI YAPIYORUZ'
    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'yla birlikte Karşıyaka Spor Kulübü Tesisleri'nin tanıtım programına katılan AK Partili Sürekli, KSK'lı gençlerin mutluluğuna ortak oldu. Halka açık olarak tasarlanan ve günlük 3 bin 400 sporcu kapasiteli tesisle ilgili bilgiler veren Sürekli; spor alanları, koşu pisti, tenis kortları, doğal ve sentetik çim sahaları, basketbol ve voleybol salonlarının yanı sıra afet durumunda 3 bin kişinin kullanabileceği bir yaşam alanının kısa sürede bölgeye kazandırılacağını vurguladı, tesisin Karşıyakalılara hayırlı olmasını diledi. Sürekli, daha sonra Bornova İlçesi'nde Cumhuriyet Meydanı'ndaki ilçe mitingine katıldı. 14 Mayıs'ın küçük bir provasını yaptıklarını söyleyen Sürekli, "Bornova'nın heyecan ve coşkuyla ülkemizi Türkiye Yüzyılı'na taşımaya hazırız" dedi.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow