hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Fatma Çalkaya ve eşinden yılbaşında 14 ev ziyareti

    Başkan Fatma Çalkaya ve eşinden yılbaşında 14 ev ziyareti
    expand

    Başkan Fatma Çalkaya ve eşinden yılbaşında 14 ev ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Balçova ilçesi Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, eşiyle birlikte dostluğu ve yardımlaşmayı artırmak adına yaptıkları ev ziyaretleri geleneğini bu yılda bozmayarak yeni yılın gelişini Balçovalılarla kutladı.

    Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve eşi Mehmet Ali Çalkaya yılbaşı akşamı yakınlarından uzak, sağlık sorunları yaşayan veya çocuklarına tek başına bakmak zorunda olan vatandaşların evlerine konuk oldu. Çalkaya çifti, yıllardır dostluğu ve yardımlaşmayı artırmak adına yaptıkları ev ziyaretleri geleneğini bu yıl da bozmadı. Çiftin, öğle saatlerinde başladıkları ziyaretleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Başkan Çalkaya ve eşi, bu süre zarfında 14 evi ziyaret ederek, evlerine gittiği vatandaşların sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi.

    Semtevleri tarafından önceden belirlenen ve hediyeleri alınan evlerde farklı hayat hikayeler ile karşılaştıklarını ifade eden Başkan Fatma Çalkaya "Ülke olarak çok zor zamanlar yaşıyoruz. Yeni yıl da tüm dünya yeni umutlar yaşarken biz de Ailemizin birer ferdi olarak gördüğümüz hemşerilerimiz ile umutlarımızı paylaşıyoruz. Manevi duyguların da maddiyat gibi paylaşıldıkça arttığına inanıyoruz. Yeni yıla girerken vatandaşlarımızla birlikte bu duyguları paylaşıyoruz. Onların dertlerinden bir nebze olsun uzaklaşması, çocukların bir tebessümü dünyalara bedel. 2023 yılında ülkemizin çok güzel gelişmeler olacağına inanıyorum. Çocukların hep güldüğü, hastaların şifa bulduğu, adaletin çok olduğu ve işsizliğin azalacağı bir yıl olmasını tüm kalbimle diliyorum" dedi.(DHA)

    FOTOĞRAF

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow