hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayraklı'da toplu sünnet şöleni

    Bayraklıda toplu sünnet şöleni
    expand

    Bayraklı'da toplu sünnet şöleni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, belediyenin 85 çocuk için düzenlediği toplu sünnet şöleni, renkli görüntülere sahne oldu. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal "Yaşamın her alanında çocuklarımızın ve ailelerimizin yanında oluyoruz. Toplu sünnet şöleni de bunlardan biri" dedi.

    Bayraklı Belediyesi'nin düzenlediği toplu sünnet şöleni, Şehit Ümit Boz Spor Tesisi'nde gerçekleşti. 85 çocuk ve aileleri, kendileri için hazırlanan etkinliklerde doyasıya eğlendi. Palyaço gösterileri, yüz boyama etkinlikleri ve canlı müzik ile renklenen gecede, çocuklara hediyeler de dağıtıldı. Başkan Serdar Sandal, masaları tek tek dolaşarak aileleri tebrik etti, çocuklarla bir araya geldi. Şölene; Başkan Sandal'ın yanı sıra CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, meclis üyeleri, muhtarlar, CHP Bayraklı ilçe örgütü temsilci ve üyeleri, davetliler ile vatandaşlar katıldı.

    DAMATLIKLARINDA DA BİRLİKTE OLALIM

    Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Yaşamın her alanında çocuklarımızın ve ailelerimizin yanında oluyoruz. Toplu sünnet şöleni de bunlardan biri. Çocuklar ve anne babalar için son derece anlamlı bugüne tanıklık etmek, mutluluğa ortak olmak çok kıymetli. Bahtları, şansları açık olsun. Damatlıklarında da birlikte olalım" dedi.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow