hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uçurtmalar Bornova'da gökyüzüyle buluşacak

    Uçurtmalar Bornovada gökyüzüyle buluşacak
    expand

    Uçurtmalar Bornova'da gökyüzüyle buluşacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Nisan ayında çocuklara yönelik etkinlikler organize eden Bornova Belediyesi, 3 ayrı günde 3 ayrı mahallede uçurtma şenliği düzenliyor.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Nisan ayında çocuklara yönelik etkinlikler organize eden Bornova Belediyesi, 3 ayrı günde 3 ayrı mahallede uçurtma şenliği düzenliyor. Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda 23 Nisan Pazar günü yapılacak olan "Geleneksel Uçurtma Şenliği", 29 Nisan Cumartesi günü Çamdibi Atatürk Parkı'nda, 30 Nisan Pazar günü ise Çamkule Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı'nda gerçekleşecek.  

    KONSERLER YAPILACAK
    Etkinlikler çerçevesinde, 25 Nisan Salı günü Bornova Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun Salih Sütoğlu şefliğinde sahne alacağı 'Aşık Veysel Türküleri' konseri Bornova Belediyesi Kültür Merkezi'nde saat 20.00'de yapılacak. Yine aynı yerde 27 Nisan Perşembe günü saat 20.00'de Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu 'Aşk ve Sevgi Şarkıları' konseri ile sanatseverlerle buluşacak. 28 Nisan Cuma günü Büyükpark içinde bulunan Ayfer Feray Açık Tiyatrosu İzmir Rebetiko Korosu işbirliği ile gerçekleşecek 'Mübadelenin 100. Yılı Anma Konseri'ne ev sahipliği yapacak. Şef Berkant Atılgan yönetimindeki konser saat 20.30'da başlayacak.
    29 Nisan'da kutlanan 'Dünya Dans Günü' için hazırlanan etkinlik ise Büyükpark'ta yapılacak. 'Barış, Dostluk ve Özgürlük için Dans' temalı organizasyonda katılımcılar dans performansları ile göz dolduracak. Tüm Bornovalılar'ın davetli olduğu etkinlik saat 18.00'de başlayacak.

    Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, "Herkesi etkinliklerimizde görmekten mutluluk duyacağız. Kültür ve sanata değer veren bir belediye olarak böyle projelerde yer almaya özen gösteriyoruz. Uçurtma şenliklerinde şişme oyuncaklar, eğlenceli atölyeler ve çeşitli spor aktiviteleri yer alırken, çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunacağız" dedi.(DHA)
    FOTOĞRAF

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow