hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şebnem Bursalı'dan bakımsız Atatürk maskı tepkisi

    Şebnem Bursalıdan bakımsız Atatürk maskı tepkisi
    expand

    Şebnem Bursalı'dan bakımsız Atatürk maskı tepkisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Şebnem Bursalı, Buca ilçesindeki, bakımsızlıktan döküldüğünü belirttiği dev Atatürk büstü önünde yaptığı açıklamada, "AK Partili Belediye Başkanı Cemil Şeboy döneminde, CHP’li meclis üyelerinin ret oyuna rağmen yapılan Atatürk maskı, bugün maalesef yine CHP’li belediyelerin ilgisizliğinden dolayı bakımsızlıktan dökülüyor. Rozet Atatürkçüsü olduklarını bir kez daha ispat ettiler" dedi.

    AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Şebnem Bursalı, Buca’daki dev Atatürk maskının önünde basın açıklaması yaptı. Bursalı, 42 metrelik dünyanın tek parça halindeki ilk 10 maskından biri olan Atatürk maskı önündeki açıklamasında, "Sözde Atatürkçü CHP’li belediyeler, AK Partili belediye zamanında yapılan ve CHP’li belediye meclis üyelerinin ret oyuna rağmen kabul edilen dünya literatürüne girmiş Atatürk maskı, bugün maalesef yine CHP’li belediyelerin ilgisizliğinden dolayı bakımsızlıktan dökülüyor. Özde değil sözde Atatürkçüler hepimizin ortak değeri Atatürk üzerinden İzmir ve toplumu bölmeye çalışarak rozet Atatürkçüsü olduklarını bir kez daha ispat ettiler" dedi.

    AK Partili Belediye Başkanı Cemil Şeboy döneminde yapıldığını belirttiği Atatürk maskının bakımsızlığına dikkati çeken Bursalı, "Ama çok az kaldı. 14 Mayıs’ta önce İzmir'de ve Türkiye genelinde aldığımız oylarla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Daha sonra da 2024 yerel seçimlerinde, önce Buca ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile çok sayıda ilçe belediyesini AK belediyecilikle tanıştıracağız. AK Parti olarak elde edeceğimiz sonuçlarla CHP’nin çeyrek asırdır algı ve hizmetsizlik siyasetine son vereceğiz" diye konuştu.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow