hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gaziemir'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

    Gaziemirde Cumhuriyet Bayramı coşkusu
    expand

    Gaziemir'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GAZİEMİR Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, kortej yürüyüşü ve Haluk Levent konseri düzenlendi.

    Mustafa Kemal Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyet'in ilan edilişinin 96'ncı yılı Gaziemir'de belediyenin düzenlediği etkinliklerle kutlandı. Abdullah Arda Meydanı'nda başlayan Cumhuriyet kortejine Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, eşi Deniz Arda, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, kadın ve gençlik kolları üyeleri, meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Ellerinde meşale ve Türk bayraklarıyla sokakları bayram yerine çeviren Gaziemirliler, bando eşliğinde marşlar söyledi. 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Cumhuriyet'in bekçisiyiz' sloganları eşliğindeki yürüyüş Gaziemir Festival Alanı'nda sona erdi. Kutlamalar, buradaki Haluk Levent konseriyle zirveye ulaştı. Marşları ve sevilen şarkılarını Cumhuriyet için seslendiren Haluk Levent, iki saat boyunca sahnede kaldı ve hayranlarına unutamayacakları bayram coşkusu yaşattı.

    Konserin sonunda Haluk Levent'e çiçek ve İzmir Saat Kulesi'nin tablosunu armağan eden Başkanı Arda, "Tüm ülkenin peşinde olduğu Haluk Levent'e bu özel günde bizi tercih ettiği için teşekkür ederim" dedi. Başarılı sanatçı ise Başkan Halil Arda'nın Ayaz bebeğin tedavi olması için verdiği mücadeleyi anımsatarak "Halil Arda gerçekten çok güzel bir insan. Adam gibi bir belediye başkanımız var. Onun davetini kıramadım ve Gaziemirlilerle birlikte olmak için buradayım. Çocuklarımızın yaşaması için birlikte daha çok mücadele vereceğiz" şeklinde konuştu.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow