hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cumhur İttifakı Karabağlar adayı Doğan, Mardinliler'den destek istedi

    Cumhur İttifakı Karabağlar adayı Doğan, Mardinlilerden destek istedi
    expand

    Cumhur İttifakı Karabağlar adayı Doğan, Mardinliler'den destek istedi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CUMHUR İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan, ilçede yaşayan Mardinliler'den destek istedi. Doğan, CHP'li belediye yönetimini eleştirerek, "Sosyal donatılardan yoksun bir ilçe. Bütçe açığı vermesine rağmen hizmet sunamayan, çöpleri bile toplamaktan yoksun bir belediye var karşımızda. Sokaklar çukur içinde" dedi.

    Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan, Mardinli hemşehri derneklerinin düzenlediği toplantıya katıldı. İş adamı Zeynel Abidin Erdem öncülüğünde düzenlenen organizasyona Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin yanı sıra Karabağlar eski Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, İzmir Mardinliler Eğitim Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı (MARVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Kahraman, İzmir Mardinliler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tunç, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Milliyetçi Hareket Partisi Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur katıldı.

    Doğan, Karabağlar’ın İzmir için çok önemli bir yer olduğunu vurgulayarak, kentte yaşayan Mardinlilerden destek istedi. Karabağlar için hep birlikte çalışacaklarını ve hizmet yolunda Mardinlilere güveninin tam olduğunu ifade eden Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Biz her zaman hizmetin bir yarış olduğuna inanıyoruz. Başta kaymakamımız Mehmet Sadık Tunç olmak üzere Mardinliler hem İzmir'de hem de Karabağlar'da büyük hizmetler başardılar. Bu seçimde de Karabağlar'da partimizin yanında olmanızı istiyorum. İhmal edilen Karabağlar’ın kaderini hep birlikte değiştirelim. Karabağlar, hak ettiği hizmetleri alamayan, kentin göbeğinde olup da bu kadar hizmetlerden mahrum kalan bir ilçe yok. Sosyal donatılardan yoksun bir ilçe. Bütçe açığı vermesine rağmen hizmet sunamayan, çöpleri bile toplamaktan yoksun bir belediye var karşımızda. Sokalar çukur içinde. Kadınlar için kadın aktivite merkezleri yok. Gençleri sokaklardan alıkoymak adına spor salonları, çim saha ya da suni sahaların olmadığını görüyoruz. Ankara’daki belediyelerin birçoğu spor kulübü kurmuş durumda. Belediye takımları hem başarılı oluyor, hem de ismini bu başarılarla duyuruyor. Aynı zamanda çocukları sokaktaki kötülüklerden alıkoyuyor. Sadece erkeklere değil kadınlara yönelik de aktivite merkezleri olmadığını görüyoruz. En önemli sorunlardan biri  trafik. 10 yıl içinde bunun çözülmesi gerekiyordu. Otopark sorunu var."

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAF

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow