hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KSK Fan Zone Açılıyor

    KSK Fan Zone Açılıyor
    expand

    KSK Fan Zone Açılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KARŞIYAKA Belediyesi ve Karşıyaka Spor Kulübü işbirliğiyle 'Karşıyakalı taraftarlar için yeni yaşam merkezi', KSK Fan Zone 19 Ağustos saat 16.00'da dev bir organizasyonla kapılarını Karşıyakalı taraftarlara açacak.

    Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka Spor Kulübü güçlerini birleştirerek kente bir eser bırakmak için çıktıkları yolun sonuna geldi. En ince ayrıntısına kadar taraftarların keyifli vakit geçirebileceği bir tesis olarak tasarlanan KSK Fan Zone, 19 Ağustos'ta hayata geçiyor. Karşıyaka Spor Kulübü'nün yöneticileri, sporcuları ve her şeyden önemlisi taraftarları artık KSK Fan Zone'da buluşacak. Fan Zone 4 bin metrekare bahçesi, 235 metrekare restoran alanı, 200 metrekare kafe bar alanı ve 285 metrekare mutfak alanıyla yaklaşık 800 kişiye tam kapasite hizmet verecek. 3 adet Karşıyaka mimarisinden esinlenerek yapılan Kiosk'larda da Kent A.Ş.'nin kendi markası olan Ha'bire Coffe, KSK Store ve Soğuk İçecek satış alanı olacak. Bütün işletmeler Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. tarafından işletilecek. KSK Fan Zone Karşıyaka'ya gönül vermiş herkesin evi olacak.

    Tesisin Karşıyaka için çok önemli bir tesis olduğunu vurgulayan ve emeği geçen herkesi kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Karşıyaka Spor Kulübü Fan Zone ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Spora verilen destek için Karşıyaka Belediye Başkanımıza ve Karşıyaka Spor Kulübü'ne çok teşekkür ediyorum. Böylesi bir tesisi Karşıyakalılara sunmak büyük bir özveri ister ve sizler bunu fazlasıyla göstermişsiniz. Karşıyaka’mıza hayırlı olsun" diye konuştu.

    İZMİR, DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow