hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kınık Belediye Korosu Kaan Efe için sahne aldı

    Kınık Belediye Korosu Kaan Efe için sahne aldı
    expand

    Kınık Belediye Korosu Kaan Efe için sahne aldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA) - İZMİR'in Kınık Belediye Korosu, SMA hastası Kaan Efe için sahneye çıktı. Öte yandan, bestelediği şarkıyı sahnede ilk kez seslendiren  Belediye Korosu şefi Fırat Tanır, "Kaan Efemize doğum günü hediyesi olarak bir şarkı yapmak istedik. İnşallah bu şarkı Kaan Efe'ye nefes olacak, büyüyecek ve şarkısını dinleyecek" dedi.

    Kınık Belediye Korosu, SMA hastası Kaan Efe için Cumhuriyet Meydanı'nda sahne aldı. Belediye Korosu şefi Fırat Tanır, bestelediği bir şarkıyı sahnede ilk kez söyledi. Şarkı, Kaan Efe'nin ailesi ve dinleyiciler tarafından çok beğenildi.
    Tanır, "Kaan Efe'nin doğum gününde Başkanımla birlikte Adana'daydık. Kaan Efemize doğum günü hediyesi olarak bir şarkı yapmak istedik. İnşallah bu şarkı Kaan Efe'ye nefes olacak, büyüyecek ve şarkısını dinleyecek" dedi. Fırat Tanır Kınık Gönüllüleri adına Kaan Efe bebeğe ithafen yazıp seslendirdiği şarkıyı YouTube kanalında 'Başaracağız Hep Birlikte KAAN EFE' ismiyle paylaştı.

    Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer; hemşehrisi Fırat Tanır'a Kınık Kaan Efe Gönüllüleri adına teşekkür etti, plaket verdi.

    'ASLA UNUTAMAYACAĞIMIZ ÇOK GÜZEL BİR HEDİYE'
    Sahnenin ardından Kaan Efe'nin instagram hesabından yapılan paylaşımda Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve Fırat Tanır etiketlenerek, "Kaan Efe'mize kampanya başlangıcından itibaren Kınık gönüllü ekibi ile birlikte elini hiç bırakmadığınız için sonsuz teşekkür ederiz. Yüreğinize, duygularınıza ve sesinize sağlık. Kaan Efe'de büyüdüğü zaman dinleyebileceği asla unutamayacağımız çok güzel bir hediye olarak kalacak. Sizlerle birlikte tek yürek Kaan Efe'mizi tedavisine ulaştıracağımız günler yakın. İlacımızı alana dek lütfen desteğinizi Kaan Efe'mizin üzerinden çekmeyiniz. Ant içtik başaracağız hep birlikte" denildi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow