hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kınık'ta depremzedeler için 'Sosyal Market'

    Kınıkta depremzedeler için Sosyal Market
    expand

    Kınık'ta depremzedeler için 'Sosyal Market'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Kınık ilçesinde depremzedeler için 'Sosyal Market' açıldı. Depremzedeler, 'Sosyal Market'ten gıda malzemesinden hijyen ürününe, oyuncaktan giyeceğe kadar pek çok ürünü ücretsiz olarak alabiliyor.

    Kınık Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 11 ili etkileyen deprem felaketin ardından depremzedelere kucak açıp, ihtiyaçlarının karşılanması için seferber oldu. Bu kapsamda, ilçeye gelen depremzedelerin yararlanması için Kınık Kaymakamlığı ve Kınık Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü'yle iş birliği yapılarak Kınık Gençlik Merkezi'nde, 'Sosyal Market' açıldı. Depremzedeler, Sosyal Market'ten 08.30 - 17.30 saatleri arasında, Kınık İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile iletişime geçerek gıda malzemesinden hijyen ürününe, oyuncaktan giyeceğe kadar pek çok ürüne ücretsiz olarak erişim sağlayabiliyor.

    Depremzedelerin çeşitli ihtiyaçları canla başla gidermeye çalıştıklarını belirten Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, desteklerin devamlılığı ve erişimde kolaylık sağlanması için 'Sosyal Market' açtıklarını söyledi. Doğruer, "Gerek Kınık gönüllülerinin desteğiyle afet bölgesine gönderdiğimiz yardım TIR'ları gerekse belediyemiz atölyelerinde yapılan seyyar tuvalet ve banyolarla elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.

    Öte yandan, 'Sosyal Market'e destekte bulunmak isteyenlerin yardım malzemelerini Kınık Gençlik Merkezi veya Kınık Belediyesi'ne teslim edebilecekleri bildirildi.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow