hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kınık'ta kursiyerlerden müzik dinletisi

    Kınıkta kursiyerlerden müzik dinletisi
    expand

    Kınık'ta kursiyerlerden müzik dinletisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-KINIK Belediye Korosu ve Kınık İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesindeki piyano, keman ve gitar kursiyerlerinin gösterileriyle Delez Yaşam Vadisi'nde müzik dinletisi yapıldı.

    Müzik dinletilerinden önce Kınık Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Eğitim Merkezi'nin (SAYEM) öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bisiklet grubu, ilçede bisiklet turu atı, müzik dinletisine katılım sağladılar.

    Bu yıl kurslara katılan kursiyerlerin sahne aldığı etkinlikte; gitardan kemana ve piyanoya kadar pek çok enstrümanın kullanıldığı dinletide, koronun seslendirdiği şarkılar eğlenceli dakikalar yaşandı.

    Kültür sanat ve gençlik buluşması faaliyetleri kapsamında dinletide, ilk olarak gitar kursiyerleri minikler ve ardından da piyano kursiyerleri minikler sahnelerini alıp kursta öğrendikleri parçaları seslendirdi. Kınık Belediye Korosu eğitmeni ve yerel sanatçı olan Fırat Tanır yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kınık Belediye Korosu, kulakların pasını silen şarkılarla birlikte ayrıca Cumhuriyet şarkılarını da seslendirdi.

    Dinletiyi, Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derelioğlu, Kınık İlçe Gençlik Spor Müdürü Mustafa Çelik, öğretmenler, öğrenciler ve kursiyerlerin aileleri izledi.

    Konser sonunda Belediye Başkanı Sadık Doğruer, ilçe gençlik merkezi ve belediye korosu eğitmen ve kursiyerlerine teşekkür edip,
    tüm katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Doğruer, annelerin de Anneler Günü'nü kutlayıp, hediyeler verdi.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow